DJEČACI “B” DO NEDJELJE NA ZAVRŠNICI PRVENSTVA HRVATSKE U UMAGU

31 svi

Dječaci rođeni 2006. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Stubičara, u četvrtak ujutro kreću prema Umagu gdje ih do nedjelje očekuje Završnica PH. Na Završnici će sudjelovati 20 ekipa podijeljenih u četiri skupine po pet ekipa:

SKUPINA A: Bjelovar, Rudar, Čakovec, Karlovac, Trsat
SKUPINA B: Rugvica, Dugo Selo, Daruvar, Umag, Solin
SKUPINA C: PPD Zagreb, Maksimir Pastela, Koprivnica – Hangar 18, Viro Virovitica, Poreč
SKUPINA D: Dubrava, Polet, Olimpija, Opatija, Ivančica Ivanec

Naši dječaci nalaze se u skupini C, a prvu utakmicu odigrati će u četvrtak u 16.00 sati protiv PPD Zagreba. U petak u 8.30 sati igraju protiv Viro Virovitice, u 11.50 sati protiv Poreča, a zadnju utakmicu skupine, protiv Maksimir Pastele, u 17.10 sati. Napomenimo da prve tri ekipe u skupini prolaze u drugi krug i borbu od 1. do 12. mjesta, a četvrta i peta ekipa u skupini nastavljaju natjecanje u razigravanju od 13. do 20. mjesta. Kompletan raspored utakmica, rezultate i livestream možete pratiti na stranici HRS-a. Također, sve rezultate naših dječaka objavljivat ćemo na našoj Facebook stranici. Ovim putem želimo našim dječacima puno sreće i uspjeha!

Igrači i stručni stožer na Završnici PH: Tetec, Đuranek, Grubić, Golčić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Švenda, Mikulić, Šprem, Kranjčec, Galkin, Kovačić, Milošević, Toth, Veh.
Trener: Igor Stubičar, Pomoćni trener: Antonio Pranjić, Službeni predstavnici: Marko Sinković i Zdravko Premec

RASPORED I REZULTATI