[IZVJEŠTAJ] USPJEŠAN VIKEND SVIH EKIPA

19 ožu

UTAKMICA 16. KOLA 3.HRL- e SJEVER  

RK KOPRIVNICA HANGAR 18 : RK MAROF   35:23 (21:8)
Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: T.Kolenko i F.Malek. Nadzornik: R.Budimir.
RK Koprivnica  Hangar 18: Skupnjak, Cmarko, Sabolić 2/1/, Ružić, Hajster 1, Dujaković 3, Vlašić 1, L.Peričić 1, Karlović 2/1/, B.Peričić 1, Kovačić 1, Pranjić 5, Lazar 7, Lorber 4, Udovičić 5, Žarić 2. Trener:Branko Krajačić.
RK Marof: Miličević, P.Ipša 6,Cesar, Benko 10/2/, Zadravec 3, Šantek 3, Krajan, Ferenčina 1. Trener: Ivica Ipša.

Sedmerci: RK Koprivnica Hangar 18: 3/2.  RK Marof: 4/2.
Isključenja: RK Koprivnica Hangar 18 (4 min.): Ružić i B.Peričić . RK Marof (6 min.): Benko, Šantek i Krajan.

U utakmici 16.kola 3.HRL-e, rukometaši Koprivnice Hangar 18 na svom su parketu ugostili rukometaše Marofa. Koprivnički su rukometaši u ovom susretu važili za favorita a što su igrom i rezultatom i opravdali. Visoka i zaslužena pobjeda domaćih rukometaša, koja je da nije bilo neozbiljnosti i opuštanja u zadnjoj četvrtini susreta, mogla biti i izraženija. Gostujući sastav držao se tek u prvih desetak minuta u nekakvom priključku, da bi iza toga razlika rukometaša Koprivnice Hangar 18 rasla iz minute u minutu, a na poluvremenu dosegla  visokih +13 (21:8). Drugi dio susreta samo je nastavljena igra iz prvog dijela a razlika se popela i do +16 (26:10). Očito zadovoljni igrom i rezultatom, dolazi do opuštanja domaćih rukometaša pa gostujući sastav uspijeva smanjiti razliku. Krajnji ishod 35:23 čini se solidan, iako je po prikazanoj igri trebao biti i veći. Rukometaši Koprivnice Hangar 18 postigli su 35 pogodaka ali u ovom je susretu bolji dio bila obrana, koja je do posljednjih deset minuta utakmice funkcionirala odlično.
Vrijedi napomenuti da su u ovoj utakmici naši igrači nosili različite čarape kao podršku u predstojećem Danu osoba s Down sindromom koji se obilježava 21. ožujka. Podsjetimo, osobe s Down sindromom imaju kromosom viška te se šarene čarape nose kao znak prihvačanja različitosti u društvu.
Trener: Branko Krajačić

 

UTAKMICA 8. Kruga 1.HMKRL SJEVER  

MRK ČAKOVEC : RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   18:22 (10:12)
RK KOPRIVNICA-HANGAR 18 : RK PRELOG   29:13 (16:7)
Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 50. Suci: Koren/Stančin. Nadzornik: Jurenec.
RK Koprivnica  Hangar 18: Vučković, Špoljar, Sinković, Veh, Friščić, Evačić, Pancir, Ujlaki, Matišić, Piskač F, Piskač L., Milošević, Mažar. Trener: Matija Rušak.

U utakmicama 8. kruga 1.HMKRL-Sjever, naši dječaci su ugostili vršnjake iz Čakovca i Preloga. Iako smo bili domaćini nismo dozvolili gostima razloge za veselje te smo upisali dvije pobjede. U prvoj utakmici s vršnjacima Čakovca smo igrali praktički gola za gol uz konstantnu našu prednost do serdine drugog poluvremena kada se odvajamo na 3 gola prednosti koju nismo ispustili do kraja. U drugoj utakmici s ekipom Preloga odvajamo se nakon 10-tak minuta igre i od tada utakmica ide  u jednom smjeru. Na kraju se razlika zaustavila na +16 golova prednosti.
Nakon ovog kruga slijedi nam stanka od tri tjedna za vrijeme koje ćemo nastupiti na turniru u Bjelovaru 02./03.04.2018.
Trener: Matija Rušak

 

UTAKMICA 10. Kruga 1.HRLDB SJEVER  

RK GAREŠNICA – KOPRIVNICA HANGAR 18 (2)   18:15
RK DARUVAR – KOPRIVNICA HANGAR 18 (1)   13:18
KOPRIVNICA HANGAR 18 (1) – GAREŠNICA   21:11
KOPRIVNICA HANGAR 18 (2) – RK DARUVAR   8:21

Daruvar – GSD Daruvar. Gledatelja: 50.
RK Koprivnica  Hangar 18: Tetec, Mikulić; Jalšić, Đuranek, Grubić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Kovačić, Veh, Golčić, Vazdar, Ivić, Srbiš, Bijač, Koštarić, Kranjčec, Belčić, Piršlin, Evačić. Treneri: I.Stubičar, T.Kušenić

U 10. krugu 1.HRLDB Sjever naši dječaci rođeni 2006. i mlađi gostovali su u nedjelju u Daruvaru gdje su podijeljeni u dvije ekipe odigrali po dvije utakmice. Koprivnica 1 pobjedila je Daruvar i Garešnicu i time se još više približila plasmanu na Završnicu prvenstva Hrvatske, dok su isti protivnici bili prejaki za našu drugu momčad u kojoj većinom igraju mlađi igrači kao i oni koji su tek nedavno počeli trenirati.
Idući vikend čekaju nas novi izazovi kad idemo u goste prvoplasiranom Bjelovaru.
Samo jakoo!!