[VIKEND] SENIORI RUTINSKI, MLAĐI KADETI POLOVIČNO, DJEČACI”B” USPJEŠNO

19 velj

[SENIORI]  UTAKMICA 12. KOLA 3.HRL- e SJEVER  

RK KOPRIVNICA HANGAR 18 : MRK VIDOVEC 2   37:23 (18:8)
Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: A.Jurić i D.Marčinković. Nadzornik: R.Budimir.
RK Koprivnica  Hangar 18: Skupnjak, Jakupec, Šprem, Hajster 2, Dujaković 2, Vlašić 3, L.Peričić 1, Karlović 3/1/, B.Peričić 2, Kovačić 6, Pranjić 5/3/, Lazar 2, Lorber 1,Udovičić 4, Žarić 1, Ivačić 5. Trener:Branko Krajačić.
MRK Vidovec 2: Šantek, Ozmec, Buhin 1, Ivanković 1, Blaži, Zavrtnik 2, Franc, Serini, Jurinjak 1, Presečki 1,D. Melnjak 4, Kušter 3, Patrčević 1, M.Melnjak 6, Kolarić 1, Benko 2. Trener: Boris Lilić.

Sedmerci: RK Koprivnica Hangar 18: 4/4.  MRK Vidovec 2: 5/3.
Isključenja: RK Koprivnica Hangar 18 (2 min.): Kovačić . MRK Vidovec 2 (10 min.): Buhin, Blaži, Zavrtnik, D.Melnjak i Kušter.

Nastavak natjecanja ili bolje rečeno proljetni dio prvenstva u 3.HRL-i Sjever, rukometaši Koprivnice Hangar 18 otvorili su utakmicom na svojem parketu, gdje su ugostili drugu ekipu Vidovca iz istoimenog mjesta u blizini Varaždina. Nastavljen je niz dobrih partija koprivničkih rukometaša i upisana je sigurna pobjeda. Ozbiljan i odgovoran pristup u igri, dali su rezultat već na samom otvaranju pa je Koprivnica Hangar 18 u prvom dijelu imala visoku prednost od +10 (18:8). Drugi dio nastavljen je u istom ritmu ali ipak malo opuštenije i na kraju +14 (37:23) za koprivničke rukometaše. Zanimljivost je da su svi igrači (osim vratara), dobili istu minutažu i postigli pogotke a  izmjene su rađene kao u hokeju. Kompletne postave povlačile su se s terena svakih desetak minuta i isto tako i ulazile. Kako se radi o prvoj utakmici Lige, poslije jesenske stanke, bilo je dosta tehničkih grešaka i promašaja (očekivano) ali siguran sam da je utakmica svojim sadržajem zadovoljila naše vjerno gledateljstvo.
Trener: Branko Krajačić

 

[MLAĐI KADETI]  UTAKMICA 6. KRUGA 1.HMKRL SJEVER  

RK Čazma – RK Koprivnica-Hangar 18   20:22
RK Koprivnica-Hangar 18  – RK Bjelovar   19:25
Ludbreg – GŠD Ludbreg. Gledatelja: 100. Suci: Cingesar i Mraz. Nadzornik: M.Peković.

RK Koprivnica  Hangar 18: Vučković, Ujlaki, Mažar, Friščić, Buhić, Špoljar, Friščić, Piskač F., Piskač L., Delimar, Matišić. Trener: M. Rušak.

U 6. krugu 1.HMKRL-Sjever naši dječaci su sa Ludbregom ugostili ekipe Čazme i Bjelovara. I dok je ekipa Ludbrega osvojila iz svojih utakmica tri boda, naši mlađi kadeti bili su manje uspješni te su osvojili samo dva boda. Turnirsko igranje utakmica, u kojem smo ovaj puta morali igrati dvije utakmice za redom potpomognuto s bolestima pojedinih igrača, uzelo je svoj danak. Zbog nekompletnosti ekipe, u prvoj utakmici protiv Čazme smo se neočekivano mučili unatoč konstantnom vodstvu. To je uzelo danak za drugu utakmicu protiv jačeg protivnika iz Bjelovara. Iako je prvo poluvrijeme bilo u rezultatskom egalu na kraju je Bjelovar uvjerljivo slavio.

Trener: Matija Rušak

 

[DJEČACI “B”]  UTAKMICA 8. KRUGA 1.HRLDB SJEVER  

MRK Čakovec – RK Koprivnica-Hangar 18 (2)   18:8
RK Prelog – RK Koprivnica-Hangar 18 (1)   13:25
RK Koprivnica-Hangar 18 (1) – MRK Čakovec   34:13
RK Koprivnica-Hangar 18 (2) – RK Prelog   17:24
RK Koprivnica-Hangar 18 (2) – RK Koprivnica-Hangar 18 (1)   10:32
Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: Horvat i Đurišević. Nadzornik: Jurenec.

RK Koprivnica  Hangar 18: Tetec, Mikulić, Galkin; Jalšić, Đuranek, Grubić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Kovačić, Veh, Golčić, Vazdar, Kranjčec, Ivić, Kukelščak, Đurđina, Srbiš, Bijač, Koštarić. Treneri: I.Stubičar, T.Kušenić, E.Galkina.

U 8. krugu 1.HRLDB Sjever za dječake rođene 2006. i mlađi naši mali rukometaši podijeljeni u dvije ekipe odigrali su na domaćem terenu pet utakmica sa ekipom Čakovca i Preloga, kao i međusobnu utakmicu. Koprivnica 1 upisala je tri pobjede, a Koprivnica 2 tri poraza.

Vidjeli smo odličnu igru u obrani i kreativnost u napadu kod Koprivnice 1 koja je znala kazniti svaku grešku protivnika. Koprivnica 2 je bila manje uspješna, no unatoč porazima veseli nas što su svi imali priliku pokazati što znaju. Ne možemo zaobići ni najvjernije navijače koji su bili bučna podrška sa tribina sa sloganom “U srcu je snaga – samo jakooo”!!

Slijedi slobodan vikend, a za dva tjedna nam u goste dolaze ekipe Grk Varaždin i Ivančica Ivanec. Samo jakoo!!
Trener: Igor Stubičar