PRVENSTVO ZAVRŠILI POBJEDOM PROTIV PRELOGA I PORAZOM OD ČAKOVCA – SLIJEDI ZAVRŠNICA PH

7 svi

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su u Prelogu odigrali dvije utakmice posljednjeg kruga 1. HRLDA Sjever.

Prvu utakmicu igrali smo protiv Čakovca, vodeće ekipe na tablici. Neprepoznatljiva obrana i prevelik broj tehničkih grešaka u napadu obilježili su utakmicu. Međimurci su iskoristili te naše greške te su zasluženo pobijedili rezultatom 22:12.

U drugoj utakmici protiv domaćina Preloga, petoplasirane ekipe na tablici, mogli smo vidjeti puno bolje izdanje naših mladih rukometaša. Od početka utakmice igralo se gol za gol te se vodstvo stalno izmjenjivalo. Prava borba se vodila na terenu. Nakon neriješenog prvog dijela, u nastavku, kod rezultata 16:16, naši su se odvojili na malu prednost od 3 gola razlike koju nisu uspjeli dugo sačuvati. U zadnju minutu ušlo se s neriješenim rezultatom, domaćini su nas pokušali zbuniti s presingom, no nije im uspjelo. Pronašli smo slobodnog igrača i zabili za pobjedu. Posljednjih desetak sekundi uspješno smo se obranili. Rezultat na kraju utakmice bio je 24:25 za naše dječake.

Prva utakmica nam treba biti opomena i put za dalje, da još jače moramo raditi na sebi. Da je bilo više agresivnosti, koncentracije i želje za pobjedom možda bi i rezultat bio bolji. U drugoj utakmici treba pohvaliti sve igrače na borbenosti i zalaganju, a i kapetana Sinkovića koji danas nije mogao igrati, ali je glasno bodrio svoje suigrače s klupe.

Nakon odigranih utakmica, uslijedio je zajednički ručak i šetnja do akumulacijskog jezera “Donja Dubrava”.

Prvenstvo je završeno osvojenim trećim mjestom u konkurenciji petanest ekipa. Ukupno smo osvojili 45 bodova (22 pobjede, 1 remi, 5 poraza). Pogotovo možemo biti zadovoljni ostvarenim u drugoj polusezoni u kojoj smo ostvarili 12 pobjeda, 1 remi i 1 poraz. Preostala su još dva i pol tjedna do početka Završnice PH, a naši dječaci nastavljaju s napornim radom na treninzima kako bi se u Umagu mogli pokazati u najboljem izdanju.

MRK Čakovec – RK Koprivnica – Hangar 18        22:12 (10:6)     
RK Prelog – RK Koprivnica – Hangar 18              24:25 (13:13)

Igrali su: Canjuga, Hudinčec, Deković 1, Evačić 13(1), Gečić 1, Hemetek 6(2), Ivačić, Jadan 3, Kovačić, Mikačić 7(2), Miklošić, Mršić, Pranić 1(1), Veh 4(1), Zovko, Zvonarek 1. Trener: Antonio Pranjić

Fotografija nakon odigranih utakmica


Zajednički ručak