[3. HRL SJEVER] KOPRIVNIČKI RUKOMETAŠI OSVOJILI DVA BODA NA TEŠKOM GOSTOVANJU U NOVSKOJ

2 svi

Posljednje 26. kolo u ovoj sezoni rukometaši Koprivnice Hangar 18 odigrali su unaprijed. Ovim su činom izašli u susret zamolbi rukometaša Novske, a utakmica je ulazila u protokol svečanosti obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak 1995. Sama utakmica protekla je u vrlo fer i korektnoj igri a koprivnički su rukometaši tijekom cijelog susreta imali rezultatsku prednost. Nešto bolja završnica prvog dijela donijela je Koprivnici Hangar 18 izraženiju prednost i na odmor odlaze sa +4 (15:11). Drugi dio koprivnički rukometaši nastavljaju u ritmu završnice prvog dijela i dolaze do naizgled nedostižne prednosti od +7 (20:13). Opet se pokazalo da u rukometu ništa nije sigurno. Nekoliko nepripremljenih akcija, ishitrenih pokušaja i tehničkih grešaka i domaćin lovi priključak i poravnava rezultat na 22:22. Prava drama događala se u zadnjih deset minuta susreta. Isključenja igrača, diskvalifikacija, obrana sedmerca, pa obrana dva uzastopna zicera i sve to u igri gol za gol u kojoj su se bolje snašli koprivnički rukometaši i zasluženo odnose bodove sa teškog gostovanja iz Novske. Rukometaši Koprivnice Hangar 18 pokazali su zajedništvo, veliko srce i želju, zdušno se borili se za svaku loptu, a da trud ne bude uzaludan, upisali su važne bodove i uspješno završili sezonu. Svečarski dio obilježilo je zajedničko druženje i večera u organizaciji domaćih rukometaša.

Trener: Branko Krajačić

UTAKMICA 26. KOLA 3.HRL SJEVER  

Novska – SD Srednje škole. Gledatelja: 150. Suci: M.Musulin i T.Paripović. Nadzornik: D.Hajtić.

RK Novska : RK Koprivnica Hangar 18 25:26 (11:15)

RK Novska: Sedlar, Šumar 1, Čizmar 11(1), Glavaš 3, Vučić 2, Troha, Horaček 1, Henčel, Kačavenda, Brulja, Špoljarić 2, Mišljan 3, Ciprić 2.  Trener: Dubravko Prelčec.

RK Koprivnica  Hangar 18: Horvat (7+1), Šprem (-), Sabolić, Šumandl 2, Lazar, L.Peričić 1, Karlović 7(4), B.Peričić 4, Kosmač, Šijak, Kovačić 3, Pranjić 4, Peić 4, Požgaj 1. Trener: Branko Krajačić.

Sedmerci: Novska: 2(1). Koprivnica Hangar 18:  4(4).

Isključenja: Novska: 8 min.: Špoljarić, Ciprić i Mišljan 2+2. Koprivnica Hangar 18: 10 min.: L.Peričić, Kovačić, Peić 2+2 i Karlović (diskvalifikacija).