RUKOMETNA NEDJELJA Seniori pred svojom publikom idu po pobjedu protiv Ivanske

28 lis

015

Seniori, pod vodstvom trenera Krajačića, u nedjelju će u šestom kolu 3. HRL Sjever ugostiti ekipu Ivanske. Naši rukometaši nalaze se na šestom mjestu prvenstvene tablice s 6 osvojenih bodova (dva boda manje od vodeće Novske), dok se rukometaši Ivanske nalaze na osmom mjestu s 4 osvojena boda. U ovom susretu trener Krajačić neće moći računati na ozlijeđene B. Peričića i Kopriveca, dok je Dujaković još upitan. Nakon dugo vremena na gol bi ponovno trebao stati Horvat, koji se oporavio od operacije lakta. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u gimnazijskoj dvorani s početkom u 20.00 sati. Pozivamo sve zainteresirane da dođu podržati našu mladu ekipu u borbi za nove bodove. Ulaz je slobodan.

Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Stubičara, u nedjelju gostuju u Ludbregu gdje će odigrati dvije utakmice 1. HMKRL Sjever. Prva utakmica protiv Čakovca na rasporedu je u 10.15 sati, a druga protiv Preloga, u 13.15 sati.

Dječaci rođeni 2006. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Stubičara i Ružića, u nedjelju će u gimnazijskoj dvorani odigrati četiri utakmice 1. HRLDB Sjever. Naši dječaci podjeljeni su u dvije ekipe, a ovo je raspored utakmica:
14.45 sati RK Vidovec – RK Koprivnica – Hangar 18 (1)
15.30 sati RK Varaždin – RK Koprivnica – Hangar 18 (2)
16.15 sati RK Koprivnica – Hangar 18 (1) – RK Varaždin
17.00 sati RK Koprivnica – Hangar 18 (2) – RK Vidovec

SRETNO SVIM EKIPAMA! 🙂