[IZVJEŠTAJ] PRVI PORAZ SENIORA UZ PORAZ I MLAĐIH KADETA, DJEČACI “A” USPJEŠNI

14 ožu

UTAKMICA 15. KOLA 3.HRL- e SJEVER  

RK IVANSKA :  RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   33:23 (16:12)
Ivanska – ŠSD Ivanska. Gledatelja: 50. Suci: B.Božiković i M.Đurinović. Nadzornik: I.Golubić.
RK Ivanska:Herceg, Vida, Paripović 3/1/, Prstec 5, Šokec 3, Šibarić 14/1/, Grašić, Kakša 1, Đivić 3, Mraz 1, Subotičanec, Moslovac 3, Kozić, Matenda. Trener: Nenad Horvat.
RK Koprivnica  Hangar 18: Skupnjak, Cmarko, Vlašić 1, L.Peričić 3, Karlović 2, B.Peričić 3, Lazar 1, Kovačić 1, Pranjić 6/4/, Udovičić 2, Žarić 3, Ivačić 1, Ružić, Hajster, Dujaković . Trener:Branko Krajačić.

Sedmerci: RK Ivanska: 4/2.  RK Koprivnica Hangar 18: 4/4.
Isključenja: RK Ivanska (2 min.): Mraz. RK Koprivnica Hangar 18 (6 min.): Karlović, B.Peričić i Ružić.

Prekinut je niz nepobjedivosti rukometaša Koprivnice Hangar 18 koji su u derbi utakmici prvenstva 3.HRL-e Sjever, izgubili u Ivanskoj. Koprivnički rukometaši posljednji poraz u ligaškom natjecanju, upisali su davno, skoro pred godinu dana (26.4.2017.) a ovaj su puta dobili pravu lekciju i izgubili od bolje ekipe Ivanske. Koprivnica Hangar 18 pokazala se u blijedom izdanju koje je obilježilo puno tehničkih grešaka i vrlo slaba realizacija. Već u početku utakmice vidjela se nervoza i nesigurnost pa su i naizgled čiste situacije za postizanje pogodaka, završavale promašajima ili tehničkom greškom. Rezultatska prednost bila je stalno na strani Ivanske, iako je i Koprivnica Hangar 18 imala svojih šansi. Posebno, početkom drugog dijela kad domaći sastav nije iskoristio nekoliko napada a koprivnički rukometaši ne uspijevaju postići pogodak iz kontra napada i čistih „zicer“ pozicija. U tom je trenutku došlo do potpunog pada u igri i samo je bilo pitanje s kojom će razlikom izgubiti utakmicu? Na kraju (-10), previsoka razlika iako je Ivanska dobra ekipa sa puno iskusnih igrača koji su svoja rukometna znanja stjecali u Bjelovaru ali ovako slab i neuvjerljiv nastup nije se očekivao od vodeće ekipe Lige. Još uvijek rukometaši Koprivnice Hangar 18 imaju 4 boda prednosti ali ako se određene stvari ne promijene u pristupu, Druga će liga ostati samo san. Igra se još dosta utakmica do kraja prvenstva a ova bodovna prednost je lako uhvatljiva.  Trener: Branko Krajačić

 

UTAKMICA 7. KRUGA 1.HMKRL-SJEVER  (međusobna)

RK LUDBREG :  RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   16:14 (10:8)
Ludbreg – GŠD Ludbreg. Gledatelja: 50. Suci: Lacko/Špiranec. Nadzornik: M.Peković.
RK Koprivnica  Hangar 18: Vučković, Špoljar, Friščić, Piskač L., Ujlaki, Matišić, Piskač F., Milošević, Mažar. Trener: Matija Rušak.

Mlađi kadeti 2002. godište odigrali su u nedjelju prvenstvenu utakmicu protiv Ludbrega. Naši dečki su krenuli čvrsto u obrani i dobro otvorili utakmicu. Igralo se gol za gol i čvrsti pristup u obrani rezultirao je povoljan rezultat za naše dečke. Neiskorištena dva sedmerca i realizacija čiste polukontre odvela je ishod utakmice u korist domaćina rezultatom 16:14. Najefikasniji u našim redovima bili su Leon Piskač sa 6 i Dino Milošević sa 4 pogotka. Pohvale dečkima na čvrstoj igri i zalaganju na terenu. Trener: Matija Rušak, prof.

 

UTAKMICA 11. KRUGA 1.HRLDA-SJEVER

RK VIRO-VIROVITCA :  RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   18:19
RK KOPRIVNICA-HANGAR 18 : RK GAREŠNICA   29:20
Ludbreg – GŠD Ludbreg. Gledatelja: 50. Suci: Lacko/Špiranec. Nadzornik: M.Peković.
RK Koprivnica  Hangar 18: Canjuga, Pranić, Hudinčec, Hemetek, Gečić, Evačić, Sinković, Miklošić, Zvonarek, Jadan, Veh, Marić, Golčić, Premec. Treneri: Mišo Zrakić i Hrvoje Budaj.

U ovom krugu naši dječaci su odigrali utakmice s vršnjacima iz Virovitice i Garešnice kao domaćini u Ludbregu. U prvoj utakmici protiv Virovitice uspjeli smo odnijeti pobjedu unatoč neobjašnjivo velikom broju tehničkih grešaka u napadu tokom drugog poluvremena. Nakon potpune kontrole utakmice i konstantnog vodstva od čak 4 gola prednosti, zbog grešaka ulazimo u posljednju minutu susreta u egalu. Realizacija u napadu i obrana u posljednjim sekundama donijela nam je na neočekivano teži način inače neupitnu pobjedu. Druga utakmica nam je donijela nešto lakšeg protivnika što je uzrokovalo opušteni ulazak u utakmicu i rezultatsku neizvjesnost prvih desetak minuta. Nakon toga ozbiljnijim pristupom u igri radimo nekoliko serija i odvajamo se na konačnih +9. Sljedeći krug je na rasporedu za dva tjedna kada smo domaćini ekipama GRK Varaždin 1930 i RK Ivančica-Ivanec. Trener: Mišo Zrakić.