[VIKEND] KADETI I DJEČACI “B” OTVORILI NOVU POLUSEZONU

12 velj

UTAKMICE 7. KRUGA  1.HKRL-e

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Balić&Metličić  22:23 (12:12)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Zadar 1954  26:24 (15:10)

Varaždin – Arena Varaždin. Gledatelja: 50. Suci: M.Murić, M.Medved i M.Pavlović. Nadzornik: M.Peković.
RK Koprivnica  Hangar 18: Skupnjak, Jakupec, Šprem, Baronić, Vlašić 2, Kovačić 15, Lazar 8, Behin 2, Žarić 3, L.Piskač, Kosmač, Friščić 12/1/, Dukić, Ivačić 6/1/. (Zbroj pogodaka u obje utakmice). Trener: Branko Krajačić.

Utakmicama 7.kruga nastavljeno je natjecanje kadeta Koprivnice Hangar 18 u 1.HKRL-i. Gostujući u varaždinskoj Areni, odmjerili su snage sa vršnjacima iz Akademije Balić&Metličić i Zadra. Iako je ostvaren bodovno polovičan rezultat sa igrom i nastupom možemo biti u potpunosti zadovoljni. Utakmica protiv ekipe Balić&Metličić bila je prva na rasporedu. Koprivnički su rukometaši pokazali vrlo angažiranu i dopadljivu igru a uz malo više sreće, mogli su ostvariti i povoljniji rezultat koji su prikazanim  i zaslužili. Tijekom prvog dijela bili su bolja ekipa i imali rezultatsku prednost dok je protivnik širinom klupe i kvalitetnijom rotacijom igrača, ostvario minimalnu prednost u drugom dijelu i riješio utakmicu u svoju korist (22:23). Drugi protivnik kadetska ekipa Zadra, gotovo i nije imala šanse protiv raspoloženih koprivničkih kadeta. Već u prvom dijelu susreta koprivnički su rukometaši u pojedinim trenucima imali prednost  i po +8 (13:5 i 14:6). Drugi dio nešto opuštenija igra, uz umor i pad koncentracije ali na kraju zaslužena pobjeda Koprivnice Hangar 18 (26:24). Trener: Branko Krajačić

 

UTAKMICE 7. KRUGA  1.HRLDB

RK Koprivnica-Hangar 18 (1) – RK Viro-Virovitica (2)   21:3 (8:3)
RK Koprivnica-Hangar 18 (2) – RK Viro-Virovitica (1)   12:23 (5:11)
RK Viro-Virovitica (1) – RK Koprivnica-Hangar 18 (1)   12:20 (9:13)
RK Viro-Virovitica (2) – RK Koprivnica-Hangar 18 (2)   5:17 (4:9)

 

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: J.Horvat i Ž.Đurišević. Nadzornik: V.Jurenec.
RK Koprivnica  Hangar 18: Tetec, Mikulić, Galkin; Jalšić, Đuranek, Grubić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Šimunić, Kovačić, Veh, Golčić, Evačić, Belčić, Vazdar, Kranjčec, Ivić, Kukelščak, Đurđina, Srbiš, Piršlin, Bijač. Treneri: I.Stubičar, T.Kušenić, E.Galkina

Na otvaranju drugog dijela prvenstva 1.HRLDB za dječake rođene 2006. i mlađi naši mali rukometaši odigrali su na domaćem terenu četiri utakmice sa ekipom Virovitice 1 i 2 i upisali tri pobjede i jedan poraz. Podijeljeni u dvije ekipe, Koprivnica 1 upisala je dvije pobjede, a Koprivnica 2, po jednu pobjedu i poraz.
Veseli nas vidljiv napredak kod svih dječaka, što uvelike možemo pripisati redovitosti dolazaka na treninge, zalaganju, želji za nadigravanjem i osjećaju da uvijek dajemo sve od sebe i u tome uživamo. Svi smo uživali u današnjem danu, a najviše najmlađi uz veliku podršku s tribina.
Sljedeći vikend slijede novi izazovi kad nam u goste dolaze ekipe Čakovca i Preloga.
Samo jakoo!!