[MEĐUŽUPANIJSKA LIGA] POBJEDA PROTIV ČAZME, PORAZ OD SLATINE

9 tra

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su u Čazmi odigrali dvije utakmice. Po rasporedu Međužupanijske lige trebali su igrati protiv Slatine i Ivanske, no Ivanska se nije pojavila, pa su naši dječaci umjesto te utakmice odigrali prijateljski susret protiv Čazme.

U prvoj utakmici protiv Slatine mogli smo vidjeti izjednačenu borbu od samog početka. Protiv fizički najjače ekipe ove lige, naši mladi rukometaši odlično su se nosili te su skoro napravili iznenađenje. Sedam minuta prije kraja, kod rezultata 22:21 za Slatinu, nismo uspjeli realizirati dva zicera nakon čega su se protivnici odvojili na veću razliku koju više nismo uspjeli nadoknaditi. Slatina je pobijedila rezultatom 27:23.

U drugoj utakmici, protiv Čazme, nije se vodio zapisnik već samo rezultat. Mogli smo vidjeti vrlo izjednačeno prvo poluvrijeme u kojem su se izmjenjivala vodstva. U nastavku utakmice igra u napadu bila je raznovrsnija, a obrana agresivnija i čvršća što se odmah osjetilo i na rezultatu. Naši mladi rukometaši napravili su razliku koju su do kraja samo povećavali. Rezultat na kraju utakmice bio je 18:25 za naše dječake.

Treba pohvaliti sve igrače na borbenosti, korektnoj igri i upornosti.

RK Slatina – RK Koprivnica – Hangar 18       27:23 (14:10)
RK Ivanska – RK Koprivnica – Hangar 18      0:10 (Ivanska nije došla)
RK Čazma – RK Koprivnica – Hangar 18        18:25

Igrali su (golovi su iz utakmice protiv Slatine): Hudinčec, Tetec; Gečić, Deković, Veh 12, Kovačić 5, Udovičić 1, Mikačić 4, Pranić, Zovko, Ivačić 1, Jakupanec, Zvonarek, Premec. Trener: Antonio Pranjić