[1.HRLDA] REMI PROTIV BJELOVARA I POBJEDA PROTIV ČAZME

2 tra

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su u Bjelovaru odigrali dvije utakmice 12. kruga 1. HRLDA Sjever. Prvu utakmicu igrali su protiv domaćina Bjelovara, drugoplasirane ekipe prvenstva. Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol sve do 15. minute kada naši igrači kod rezultata 10:11 za nas rade seriju 5:0. Na odmor se otišlo rezultatom 11:16 za naše mlade rukometaše. U drugom poluvremenu nastavili smo u istom tonu sve do 30. minute kada smo počeli dobivati nepotrebna isključenja. Do kraja utakmice, stalno smo igrali s igračem manje, što nam je znatno otežalo posao. Gosti su znali iskoristiti igrača više, te su se malo pomalo vraćali. U zadnjoj minuti mogli smo vidjeti pravu dramu, rezultat na semaforu prikazivao je 22:22, domaćini su imali napad, nisu ga iskoristili, a nama je ostalo još 15-ak sekundi za eventualni pogodak i pobjedu, no brzopleto smo odigrali i rezultat je ostao isti. Uspjeli smo sačuvati bod, nismo nezadovoljni, ali smo svjesni koliko malo nam je nedostajalo da uzmemo i oba! Treba pohvaliti naše dječake koji su odigrali pravu borbenu utakmicu, nisu se predavali do samoga kraja. Svi prisutni na tribinama mogli su uživati u utakmici!

U drugoj utakmici, protiv ekipe Čazme, naši su dječaci već u prvom poluvremenu stekli veliku prednost koju su do kraja samo povećali. Rezultat na kraju utakmice bio je 12:21.

S ova tri boda, naši su dječaci učvrstili treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Zaista veseli podatak da su jedina neporažena ekipa proljetnog dijela prvenstva gdje su u 10 odigranih utakmica ostvarili devet pobjeda i jedan remi. U idućem kolu, za tri tjedna, naše rukometaše očekuju utakmice u Ludbregu protiv Virovitice i Garešnice.

RK Bjelovar – RK Koprivnica – Hangar 18        22:22 (11:16)
RK Čazma – RK Koprivnica – Hangar 18           12:21 (5:14)

Igrali su: Canjuga, Deković, Evačić 12(1), Hemetek 9, Hudinčec, Ivačić 2, Jadan 4, Mikačić 1 (1), Miklošić 3, Pranić, Sabolec, Sinković 8, Veh 3, Zvonarek, Gečić 1. Trener: Antonio Pranjić