PORAZ U DERBIJU KOLA PROTIV IVANSKE

12 ožu

Gostovanje u Ivanskoj, ostavilo je gorak okus u grlu rukometaša Koprivnice Hangar 18. Bila je to utakmica koju će zasigurno pokušati što prije zaboraviti. Loše otvaranje utakmice i velikih 8:2 za domaće rukometaše već u 16 minuti. Greška za greškom, slaba obrana i još slabija realizacija i pokušaj konsolidacije kroz minutu odmora. Osjeća se pomak i nešto bolja igra ali se na odmor ipak odlazi s ostvarenom početnom prednosti domaćina +6 (18:12). Nastavak ništa bolji, rekli bi preslika prvog dijela. Stalne rotacije obrane/napada i pokušaj traženja raspoloženog igrača u koprivničkim redovima, kojih na žalost nije bilo u današnjoj utakmici. Slaba igra u oba smjera i konačnih 33:20 za Ivansku, bio je i realni prikaz odnosa i razlike u kvaliteti današnjih protivnika. Zbog istupanja iz natjecanja RK Gole, pred nama je stanka od dva tjedna. Za početak treba analizirati dosadašnji učinak, a sigurno je da nas čeka težak i velik posao, kako bi ekipa Koprivnice Hangar 18 u nastavku izgledala bolje i vratila se u pobjednički ritam.

Trener: Branko Krajačić

UTAKMICA 19.KOLA 3.HRL SJEVER  

Ivanska – ŠSD Ivanska. Gledatelja: 50. Suci: L.Huremović i D.Matejaš. Nadzornik: D.Hajtić.

RK Ivanska :  RK Koprivnica Hangar 18 33:20 (18:12)

RK Ivanska: Herceg, Vida, Paripović 4(1), Roviščanec, Prstec 2, Modrić, Šibarić 9, Šantić, Gašparović 4, Đivić1, Mraz 3, Subotičanec 3, Uršanić 7(4), Kozić, Lalić, Josifovski.  Trener: Nenad Horvat.

RK Koprivnica  Hangar 18: Šprem, Skupnjak, Požgaj, M.Ivačić, Lazar, L.Peričić 3, Karlović 5, B.Peričić 3, Kovačić, Pranjić 4(3), Peić 4, Šumandl, Dujaković 1, Ružić.   Trener: Branko Krajačić.

Sedmerci: Ivanska: 5(5). Koprivnica Hangar 18: 4(3).

Isključenja: Ivanska: 8 min.: Gašparović, Mraz, Uršanić i Josifovski. Koprivnica Hangar 18: 4 min.: Kovačić i Šumandl.