[3. HRL SJEVER] VRIJEDNA POBJEDA PROTIV KTC-A 2

5 velj

Uspješan nastavak sezone i nove prvenstvene bodove upisali su rukometaši Koprivnice Hangar 18, ugostivši na svojem parketu rukometaše druge ekipe KTC – a. Iako su domaći  rukometaši imali inicijativu od samog početka utakmice i držali rezultatsku prednost, ekipa KTC-a pokazala se kao dobar i čvrsti protivnik. Koprivnica je slomila otpor križevčana tek u zadnjoj četvrtini utakmice a razlika od +8 na kraju, ujedno je i najveća tijekom cijelog susreta. Bolji dio igre bile su obrane dok je u napadu iskazano previše nervoze i vrlo slaba realizacija.  Ovakav je učinak djelomično i opravdan jer se radi o prvoj utakmici u nastavku sezone. Ovim je rezultatom Koprivnica Hangar 18, ostala u borbi za visok plasman u 3.HRL-i. Uz dosta promašaja ali ipak precizniji od ostalih, kod domaćina Karlović (11) i Peić (8) a kod gostiju Kemenović (6) i Miklečić (4). Zapažene role imali su vratari obiju ekipa Šprem i Smolković.

Trener: Branko Krajačić

UTAKMICA 14.KOLA 3.HRL SJEVER  

Koprivnica – SD Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: A.Jurić i D.Marčinković. Nadzornik: D.Hajtić.

RK Koprivnica Hangar 18 : RK KTC 2   26:18 (12:9)

RK Koprivnica  Hangar 18: Šprem, Skupnjak,  M.Ivačić 1, L.Peričić 1, Karlović 11(5), B.Peričić 1, Stričević, Kovačić,Pranjić 1, Peić 8, Ružić 1, Žarić, Šumandl 1, Dujaković 1, Behin, Požgaj. Trener: Branko Krajačić.

RK KTC 2: Šoper, Smolković, Augustinčić, Mušlek 3, Kemenović 6, Harča 2, Novosel 2, Miklečić 4, Kamenar 1, Samoščanec .  Trener: Dragutin Miklečić.

Sedmerci:Koprivnica Hangar 18:  6(5). KTC 2: -.

Isključenja: Koprivnica Hangar 18: 4 min.: Dujaković i Stričević. KTC 2: 14 min.: Kemenović, Novosel 2+2, Samoščanec 2+2 i Kamenar 2+2.