[3. HRL SJEVER] VISOKI PORAZ U NOVOM MAROFU

27 stu

dscn7769

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 u okviru utakmica 10.kola 3.HRL-e, ovaj su vikend gostovali u Novom Marofu. Pognute glave i s velikom dozom razočarenja, napustili su parket u dvorani Novog Marofa, koji ih je porazio s visokih 8 pogodaka razlike. Gledajući sam tijek susreta, razlika je mogla biti i veća ali isto tako i manja. Nedostajalo više preciznosti i samopouzdanja, posebno u posljednjih desetak minuta susreta, gdje su koprivnički rukometaši promašili nekoliko čistih „zicera“, a čijom bi realizacijom znatno umanjili ovaj poraz. Za nazočne gledatelje, to i nije bilo  iznenađenje jer su tijekom cijelog susreta imali priliku vidjeti niz promašaja i propuštenih prilika, koje je iskusni domaćin kažnjavao brzim kontrama i lakim pogocima.  Koprivnički rukometaši u sastavu s kojim su otputovali u Novi Marof, jednostavno nisu imali rješenja za dvojac iskusnih vanjskih napadača Benko(13) i Rabuzin(10), a posebnu partiju pružio je više nego odličan domaći vratar Rački. Treba biti pošten i priznati da je u ovom trenutku Novi Marof bolja ekipa i zasluženo upisuje pobjedu.

Trener: Branko Krajačić

UTAKMICA 10.KOLA 3.HRL- e SJEVER  

RK Novi Marof : RK Koprivnica Hangar 18  36:28 (17:12)

Novi Marof – ŠSD. Gledatelja: 80. Suci: D.Bedeković i B.Peić. Nadzornik: R.Budimir.

RK Novi Marof: B.Šantek, Rački, Plantić 5, Rabuzin 10(3), Cesar, Koščak, Benko 13, Rutić 6, Zadravec 1, Pajan, Sekovanić, Bagadur 1, D.Šantek,Sakač, Krajan.  Trener: Ivica Ipša.

RK Koprivnica  Hangar 18: Šprem, Skupnjak,  Vlašić 1, L.Peričić 1, Karlović 3, B.Peričić 1, Šijak, Kovačić, Pranjić 4(2), Lazar 2, Peić 11, Rojčević, Šumandl 2, Ivačić 2(1), Kosmač 1. Trener: Branko Krajačić.

Sedmerci: Novi Marof: 3(3). Koprivnica Hangar 18: 4(3).

Isključenja: Novi Marof 2 min: Benko. Koprivnica Hangar 18  8 min.: Vlašić, Rojčević i Karlović 2+2.