[1. HRLDA] DVIJE VRIJEDNE POBJEDE U VARAŽDINU

5 stu

img_20161105_134900

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su u Varaždinu odigrali dvije utakmice u sklopu četvrtog kruga 1. HRLDA Sjever. U prvoj utakmici protiv Vidovca, naši mladi rukometaši kontrolirali su rezultat od samog početka. Poluvrijeme je bilo 5:11, a kraj 16:19 za naše rukometaše.

U drugoj utakmici, protiv ekipe Varaždina, igralo se uglavnom gol za gol. Obrana je funkcionirala odlično, dok je u napadu bilo previše grešaka, što su domaćini kažnjavali. Na poluvremenu rezultat je glasio 7:5 za domaćina. U nastavku, nakon zajedničkog dogovora, na terenu su se ispravile najveće greške, obrana je bila još čvršća, napad smireniji i konkretniji, te nakon samo par minuta napravili smo mini seriju 3:0. Rezultat na semaforu bio je 8:7. Bila je prava bitka na terenu, moglo se vidjeti pregršt lijepih akcija, poteza i obrana. Zadnjih deset minuta, mogli smo vidjeti veliku želju i ogromno srce naših rukometaša što je na kraju i odlučilo pobjednika. U završnici su naši rukometaši vodili s 3 gola te su tu prednost i sačuvali. Rezultat na kraju utakmice bio je 16:13. Treba pohvaliti sve igrače na zalaganju i borbenosti.

Hvala i vjernim roditeljima na odličnoj podršci s tribina!

U idućem krugu, za dva tjedna, naši mladi rukometaši, igraju u Ludbregu protiv Bjelovara i Garešnice.

MRK Vidovec – RK Koprivnica – Hangar 18 16:19 (5:11)
RK Koprivnica – Hangar 18 – RK Varaždin 16:13 (5:7)

Igrali su: Canjuga, Hudinčec; Bogdanić, Sinković, Veh, Kovačić, Miklošić, Evačić, Jadan, Zovko, Mikačić, Ivačić, Pranić, Hemetek, Mikulić. Trener: Antonio Pranjić