[IZVJEŠTAJ] SENIORI UPISALI PORAZ UNATOČ DOBROJ IGRI, ŠKOLA RUKOMETA KRENULA U NATJECANJE

25 lis

GOSTI NAPLATILI PROMAŠENE PRILIKE DOMAĆINA

RK KOPRIVNICA  –   RK DUBRAVA-2  29:32 (13:16)

RK Koprivnica: Sabolić 2, Horvatić 7, Kos 9, Vlašić, Friščić 7(0/1), Karlović 1(1/1), Vučković, Kovačić, Sinković 3, Ovčar, Šumandl, Mikačić, Hemetek, Veh, Herman. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić
Isključenja: nema

RK Dubrava-2: Sofić 6, Sunajko, Horvat 3, Botić 1, Bošnjak 6, Molc 3, Farlaš 5, Mandić 3, Matov, Norac Kevo, Bujan, Jurić 8(3/3), Preglej. Trener: Dujmić A.
Isključenja: Molc 2, Jurić 2.
U nedjelju smo ugostili još jednu ekipu premierligaša. Ekipa RK Dubrave-2 koja je sastavljena od odličnih mladih igrača koji igraju paralelno za obje ekipe pokazala se kao odličan protivnik. Nakon uvodnog otvaranja utakmice igra se većinom odvija gol za gol. Na poluvrijeme protivnik odlazi sa 3 gola prednosti zbog neiskorištenih “zicera” s naše strane. Drugo poluvrijeme nastavila se igra gol za gol te je konačan rezultat ostao na +3 za goste iz Dubrave. Moramo naglasiti da su u nedjelju za ekipu Dubrave nastupila osmorica igrača koji su članovi prve ekipe koja se natječe u Paket 24 Premijer ligi.
Kada uzmemo sve u obzir, lako se moglo prelomiti i na našu stranu ali u konačnici nije. Gledatelji kojima je omogućen ulazak na tribine uz Covid19 potvrdu mogli su gledati jednu odličnu rukometnu utakmicu, s puno trke, akcije i obrana. Slijedi vikend odmora nakon kojeg gostujemo kod ekipe RK Trnovca. U prvih 5. kola odigrali smo odlične i napete susrete sa svim ekipama iz gornjeg dijela tablice što nam daje nadu da slijede utakmice u kojima možemo očekivati i više bodova ako ćemo u istima zadržati jučerašnji nivo igre.

DJEČACI U13 UVJERLJIVI NA GOSTOVANJU PROTIV MAROFA I PRELOGA

Prošlu nedjelju su naši dječaci u kategoriji U13 (2008/2009 godište) gostovali u 2. krugu natjecanja. Domaćin je bio naš par u natjecanju MRK Čakovec, a utakmice su se igrale u sportskoj dvorani Osnovne škole u Maloj Subotici. Ždrijeb nam je na otvorenju donio nove ekipe u natjecanju, ekipe Marofa i Preloga. U prvoj utakmici protiv ekipe Marofa naši dječaci su bili iznimno uspješni te su pobijedili rezultatom 3:39. U drugoj utakmici odmjerili smo snage s ekipom Marofa, također uspješno te je utakmica završila rezultatom 24:10.
Veseli nas činjenica da smo nakon duge pauze otvorili prvenstvo odličnom igrom ali još je mnogo utakmica pred nama te treba ići korak po korak. Sljedeći krug je na rasporedu 30./31.10.2021. kada gostujemo u Ivancu kod odličnih ekipa RK Ivančice-Ivanec i GRK Varaždina 1930.

RK MAROF   –   RK KOPRIVNICA   3-39 (2-16)
RK KOPRIVNICA   –   RK MAROF   24-10 (9-3)

RK KOPRIVNICA: Nemec, Žgela, Klopotan, Keser, Matijaško, Gašparić, Majdak, Imbriovčan, Lončarić, Šimunović, Hrenić, Koštarić, Horvat, Marić, Bačani, Ećimović. Trener: Budaj H.


DJEČACI U11 UPISALI PORAZE OD ČAKOVCA I PRELOGA

Naši najmlađi natjecatelji u sustavu HRS-a, dječaci 2010/2011 godišta, koji se natječu u 1.HRL-Sjever u kategoriji U11, ugostili ekipe iz Čakovca i Preloga u novoj sportskoj dvorani Đuro Ester. U obje utakmice upisali smo poraze ali isti nas ne zabrinjavaju jer je ovo generacija koja je na početku i kojoj je korona pauza najviše naštetila zbog izostanka kontinuiranih sportskih aktivnosti. Također moramo ovim putem i pozdraviti sve naše nove članove koji su nam se priključili u ovom godištu. Radujemo se svakoj sljedećoj utakmici jer su nam i ove prve pokazale da smo napredovali ali su nam vratile i osmjeh na lice. Sljedeći krug je na rasporedu 20./21.11.2021. kada gostujemo u Čakovcu a nastupit ćemo protiv ekipa RK Ivančice-Ivanec i GRK Varaždina 1930.

MRK ČAKOVEC   –   RK KOPRIVNICA   29-15 (18-6)
RK PRELOG   –   RK KOPRIVNICA   15-12 (8-4)

RK KOPRIVNICA: Barač, Puklek, Povijač, Keser, Đelekovčan, Ružić, Ivačić, Poljak, Burić, Tomas, Babić, Strugar, Galinec, Ambrošić, Namestnik, Šuster. Trener: Ružić I., Pom.trener: Vlašić K.


DJEČACI U15 UVJERLJIVO SAVLADALI ČAKOVEC I KTC

U nedjelju su naši dječaci 2006/2007 godišta, koji se natječu u 1.HRL-Sjever u kategoriji U15, ugostili ekipe iz Čakovca i Križevaca. U prvoj utakmici protiv ekipe Čakovca, s kojom nastupamo u paru od ove godine, upisali smo pobjedu rezultatom 16:26(11:16). U drugoj utakmici naši dječaci su pobijedili nadmoćno vršnjake iz Križevaca rezultatom 5:37(0:24). Nakon duge pauze ovo nas raduje jer smo se konačno vratili rukometu. Sljedeći krug je na rasporedu 06./07.11.2021. kada gostujemo u Ivancu kod odličnih ekipa RK Ivančice-Ivanec i GRK Varaždina 1930.

MRK ČAKOVEC   –   RK KOPRIVNICA   16-26 (11-16)
RK KTC   –   RK KOPRIVNICA   5-37 (0-24)

RK KOPRIVNICA: Ivić, Švenda, Premec, Povijač, Mikulić, Udovičić, Milošević, Koštarić, Evačić, Vrdoljak, Prekpalaj, Đuranek, Jalšić, Veh, Koštarić, Golčić. Trener: Zrakić M.