[IZVJEŠTAJ] SENIORI PREOKRETOM DO POBJEDE U TRNOVCU, DJEČACI U15 BOLJI OD BJELOVARA I SESVETA

8 stu

POVRATAK IZ MINUSA ZA PREOKRET I SLAVLJE

RK TRNOVEC  –  RK KOPRIVNICA   27:29 (15:12)

RK Trnovec: Lesjak, Grozdek 1, Kolarić, Jagačić, Jurić 4, Gotić, Melnjak 5, Mišak, Cesar 9, Lončar, Kapetan, Siročić, Kolenko 1, Brkinjač 7. Trener: Melnjak Z.
Isključenja: Jagačić 2+2, Melnjak 2+2+2, Mišak 2, Brkinjač 2.

RK Koprivnica: Veh, Sabolić 4, Horvatić 6, Kos 2, Vlašić, Friščić 7, Karlović 4/4, Vučković, Kovačić, Ujlaki, Sinković 1, Ovčar 2, Premec, Mikačić, Hemetek, Herman 3. Trener: Turk F., Pom.trener: Sabolić N.
Isključenja: Kos 2, Vlašić 2, Vučković 2, Sinković 2+2+2, Herman 2.
Nedjeljne utakmice postale su u posljednje vrijeme više pravilo nego iznimka. Tako i ove nedjelje naši rukometaši su gostovali kod neugodne ekipe RK Trnovca. Uobičajeni scenarij naših utakmica, do 20 minute igra se gol za gol u rezultatskom egalu da bi nam pred kraj poluvremena domaćin napravio prednost od +3 gola. Nakon Dubrave opet se ponavljaju greške u obrani kao i promašene sigurne prilike zbog kojih se javlja zaostatak. Onu “drugu stranu priče” već smo prije naglasili da ne komentiramo ali i ona je tu dala svoj mali doprinos zaostatku. Nakon poluvremena domaćin otvara igru sa dva uzastopna pogotka te odlazi na prednost od 5 pogodaka i rezultat 17-12. Nakon toga kreću konačno i rukometaši RK Koprivnice. Gol po gol smanjujemo prednost domaćina da bi do izjednačenja stigli u 45.minuti kod rezultata 21-21 te preuzimamo vodstvo rezultatom 22-23. Kontroliranom igrom održavamo prednost koju smo na kraju potvrdili dodatnim pogotkom nakon što je domaćin krenuo na sve ili ništa. Utakmica je bila iznimno napeta i čvrsta o čemu dovoljno govori po 7 isključenja na obje strane kao i sa po crvenim kartonom zbog 3 isključenja također na obje strane. Glasno slavlje naših rukometaša na centru terena govori o atmosferi, napetosti, uloženom trudu u igri ali i važnosti osvojenih bodova i slatke pobjede.
Već u srijedu se igra 1.kolo KUP-a Regije Sjever, gdje se opet vraćamo u Trnovec. Utakmica je na rasporedu u 20:00 sati.

Sljedeći vikend u nedjelju 14.11.2021. u 19:00 sati u dvorani Josip Samaržija BEPO ugostit ćemo ekipu RK Ludbrega. Utakmica će se prenositi na klupskom Youtube kanalu dok je ulazak za gledatelje dozvoljen isključivo uz Covid19 potvrdu.


POBJEDE DJEČAKA U15 U PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA S RK BJELOVAR I MRK SESVETE

U nedjelju su naši dječaci 2006/2007 godišta, iskoristili slobodan vikend zbog reprezentativnog okupljanja za prijateljske utakmice. Ovdje moramo naglasiti da je i naš Gabrijel Kovačić pozvan na okupljanje Mlađe kadetske reprezentacije o čemu ćemo izvijestiti detaljnije kad nam Gabrijel prenese iskustva i dojmove. Gosti su se rado odazvali pozivu na prijateljske utakmice te su nam stigle ekipe MRK Sesveta i RK Bjelovara. U prvoj utakmici protiv ekipe Bjelovara, upisali smo pobjedu rezultatom 33:21 (16:12). U drugoj utakmici snage su odmjerili gosti a pobjedu je odnijela ekipa Bjelovara rezultatom 18:21 (11:11). U trećoj utakmici naši dječaci su pobijedili vršnjake iz Sesveta rezultatom 26:14 (11:6).

RK BJELOVAR   –   RK KOPRIVNICA   21-33 (12-16)
MRK SESVETE   –   RK BJELOVAR   18:21 (11:11)
RK KOPRIVNICA   –   MRK SESVETE   26-14 (11-6)

RK KOPRIVNICA: Golčić Petar, Povijač Sven, Evačić Lovro, Milošević Marin, Veh Ivan, Mikulić Šimun Ivan, Udovičić David, Švenda Šimun, Marić Marijan, Đuranek Antun, Hrenić Patrik, Prekpalaj David, Premec Fran, Keser Fran, Koštarić Jakov. Trener: Zrakić M.