[TURNIR] DJEČACI “A” OSVOJILI 2.MJESTO U VALPOVU

9 lis

U nedjelju je generacija 2006. i mlađi sudjelovala u Valpovu na međunarodnom memorijalnom turniru “Zlatko Ivić – Čiva” u konkurenciji od 18 klubova. Naši dečki nastupili su sa dvije ekipe od kojih je Koprivnica 2 s dvije pobjede i pet poraza završila na 15. mjestu koje dijeli s ekipom Nexe iz Našica. Koprivnica 1 je ostvarila sedam pobjeda i jedini poraz je bio u finalu od ekipe PPD Zagreb i tako osvojila odlično 2. mjesto. U najbolju sedmorku turnira izabrani su Marin Milošević (likevo krilo) i Petar Golčić (desni vanjski) koji je ujedno bio i najbolji strijelac.

Odigrali smo puno utakmica, lijepo se družili, sakupljali potrebno iskustvo i vratili se kućama umorni ali zadovoljni. Dečki su na pravi način prezentirali školu rukometa i svoj klub, a roditelji kako se bučno i korektno navija.
Čestitke našim prijateljima iz Valpova i na odlično organiziranom turniru na koji se uvijek rado odazovemo.
Nastupili su: Galkin, Mikulić; Đuranek, Grubić, Milošević, Premec, Udovičić, Golčić, Švenda, Kovačić, Srbiš, Belčić, Mikulčić, Koštarić, Jug, Đurđina, Vazdar, Veh, Bijač. Treneri: I. Stubičar, T. Kušenić.

Poredak:
1. Rk PPD Zagreb
2. Rk Koprivnica NOA
3. MRK Dugo Selo