[IZVJEŠTAJI] NEISKUSAN PORAZ SENIORA KOD TRNOVCA, DJEČACI “A” ODLIČNI

24 ruj

PRVENSTVENA UTAKMICA 2.HRL-e SJEVER

2.kolo: RK TRNOVEC : RK KOPRIVNICA NOA 27:23 (14:13)

Trnovec – SD OŠ Trnovec. Gledatelja: 100. Suci: T.Derušek i M.Pavlović. Nadzornik: R.Kober.

RK Trnovec: Kolman, Hrman 6, Jurić 1, Cafuk 5(2), Levatić 5, Bautista, Korpar 1, Šmaguc, Melnjak 2, Gotić, Cmrečki, Kolenko 2, Petric 5. Trener: Zlatko Hajdin.

RK Koprivnica NOA: Horvat (1), Mandić(8), Hajster, Dujaković 3, Vlašić, L.Peričić 1, Karlović 3, B.Peričić, Šijak, Kovačić 2, Pranjić 5(4), Lazar 3, Peić 2, Udovičić 4, Bočkaj, Žarić. Trener: Branko Krajačić.

Sedmerci: RK Trnovec 2/2. RK Koprivnica NOA: 5/4.
Isključenja: RK Trnovec (12 min.): Cafuk, Melnjak, Kolenko, Petric i Korpar 2+2. RK Koprivnica-NOA(4 min.): L.Peričić i Bočkaj.

Rukometaši Koprivnice NOA u drugom su kolu Lige gostovali kod Trnovca i upisali poraz. Iskusni domaćini iskoristili su sve slabosti i neiskustvo Koprivničke ekipe i zasluženo pobijedili. Koprivnica NOA pokazala se u dobrom svijetlu ali nije imala zrelosti u ključnim trenutcima prelomiti utakmicu u svoju korist. Konačni rezultat realno je previsok jer su Koprivnički rukometaši tijekom cijelog susreta držali priključak i nisu dozvoljavali domaćim rukometašima bilo kakvo opuštanje. Prvi dio susreta Koprivnica NOA pokazala se boljom ekipom i imala rezultatsku prednost i do +3. Možda da je bilo više strpljenja i discipline, već bi u prvom dijelu puno toga bilo riješeno. Ovako je domaćin uspio u posljednjih 5 minuta prvog dijela, ne samo stići rezultatski zaostatak(10:13) već i steći prednost i na odmor otići s pozitivnim rezultatom (14:13). Drugi dio protekao je u igri, gol za gol, i minimalnoj prednosti Trnovca od najčešće 2 pogotka prednosti i konstantnog pritiska Koprivnice NOA. Kad bi se i ukazala prilika za priključak i poravnanje, uvijek bi se događala neka početnička pogreška ili „zicer“ promašaj, što je u konačnici i odlučilo pobjednika. Šteta, igrali smo dobro ali nismo to naplatili. Ostaje nam da kroz slijedeće susrete učimo na pogreškama i stječemo iskustvo, pa će ovakvi susreti otići u našu korist.

Trener: Branko Krajačić


DJEČACI “A” USPJEŠNO KRENULI U NOVU SEZONU

Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 50. Suci: A.Jurić/D.Marčinković. Nadzornik: D.Hajtić.

RK Koprivnica NOA: Šimunić, Galkin; Veh, Grubić, Premec, Kovačić, Švenda, Đuranek, Pranić, Golčić, Udovičić, Milošević, Mikulčić, Koštarić, Bijač, Đurđina, Belčić, Ivić, Jalšić, Srbiš, Vazdar. Treneri: I.Stubičar, T.Kušenić.

REZULTATI:
Rk Prelog – Rk Koprivnica-Noa (2)   19:9
Rk Vidovec – Rk Koprivnica-Noa (1)   0:10
Rk Koprivnica-Noa (1) – Rk Prelog   22:10
Rk Koprivnica-Noa (2) – Rk Vidovec   10:0
Rk Koprivnica (1) – Rk Koprivnica-Noa (2)   28:6

Dječaci Rk Koprivnice-Noa rođeni 2006. i mlađi ovaj vikend krenuli su u natjecanje u sklopu 1.HRLDA Sjever. Natjecati će se s dvije ekipe, Koprivnica 1 i Koprivnica 2. U prvom kolu protivnici su im bile ekipe Preloga i Vidovca. Ekipa Vidovca nije doputovala pa su obje ekipe Koprivnice upisale bodove bez borbe. U utakmicama protiv ekipe Preloga, Koprivnica 1 upisala je pobjedu, a Koprivnica 2 poraz. Odigrana je i međusobna utakmica između Koprivnice 1 i 2 gdje je pobijedila ekipa Koprivnice 1.

Slijedi slobodan vikend, a nakon njega, 07.10. odlazak kod naših dragih prijatelja na jednodnevni turnir u Valpovo.
Trener: Igor Stubičar