[SKUPŠTINA] MALE PROMJENE U KLUBU

14 lip

U srijedu su u Gradskoj vijećnici s početkom 17:00 sati održane Skupštine kluba, Redovna i Izborna. Prvo je održana Redovna izvještajna Skupština kluba na kojoj su članovi jednoglasno usvojili podnesena izvješća o radu kluba kao i financijsko izvješće. Također na Skupštini je donesena odluka o izmjenama i dopunama Statuta kluba od kojih je navažnija ona izmjena o promjeni imena kluba.
Odlukom Skupštine kluba, klub je promjenio dosadašnje ime iz RK KOPRIVNICA-HANGAR 18 u RK KOPRIVNICA-NOA.

Nakon redovne Skupštine održana je i Izborna Skupština jer je dosadašnjoj upravi kluba isticao trogodišnji mandat. Nakon razriješenja dosadašnje uprave kluba, Skupština je izabrala novu upravu kluba. S obzirom da je Skupština jednoglasno prihvatila izvješće o trogodišnjem radu kluba u novu upravu izabrani su većinom članovi iz prošlog mandata. Pa je tako za Predsjednika kluba izabran ponovno Alen Lazar dok su u Upravni odbor izabrani sljedeći članovi: Zoran Peričić, Zdravko Premec, Zvonimir Cahunek, Miroslav Mikulić, Mario Pintar i Luka Peričić kao predstavnik igrača. U Nadzorni odbor izabrani su članovi: Hrvoje Bardek, Marko Golubić i Danijel Udovičić.

Na konstituirajućem sastanku Upravnog odbora za Dopredsjednike kluba izabrani su Zdravko Premec i Mario Pintar dok je za Tajnika kluba izabran ponovno Marko Sinković.

Važno je napomenuti da su sve odluke na Skupštini donesene jednoglasno što nam je potvrda da smo na pravom putu i da se dobro radi u klubu a što i potvrđuju rezultati na sportskim terenima.