[VIKEND] SENIORI BEZ IZNENAĐENJA, MLAĐI KADETI PODBACILI, DJEČACI “B” I MINIĆI USPJEŠNI

5 ožu

UTAKMICA 14. KOLA 3.HRL- e SJEVER  

RK KOPRIVNICA HANGAR 18 : RK DARUVAR   42:22 (22:10)

Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: D.Lacko i G.Šimunčić. Nadzornik: S.Szekely.
RK Koprivnica  Hangar 18: Skupnjak, Šprem, Sabolić, Ružić 1, Hajster 1, Dujaković 3, Vlašić 3, L.Peričić 5, Karlović 2, B.Peričić 3, Šijak 3, Pranjić 2, Lazar 9, Lorber 2, Žarić 4, Ivačić 4. Trener:Branko Krajačić.
RK Daruvar:Županić, Per 3, Matošević 2, Franekić 8, Varga 3, Donat, Ivančić 6/1/, Antolić. Trener: Zoran Grkinić.

Sedmerci: RK Koprivnica Hangar 18: -.  RK Daruvar: 1/1.
Isključenja: RK Koprivnica Hangar 18 (4 min.): Hajster i Vlašić . RK Daruvar (4 min.): Varga 2+2.

U 14.kolu 3.HRL-e rukometaši Koprivnice Hangar 18 na svom su terenu ugostili ekipu Daruvara. I prije početka koprivnički su rukometaši važili za favorita što su na kraju i opravdali. Visoka pobjeda od +20 (42:22), dovoljno govori o razlici u kvaliteti ovih dviju sastava. Ovom je pobjedom nastavljen pozitivan niz a Koprivnica Hangar 18, vodeća je ekipa lige bez izgubljenog susreta. Prvi pratilac (RK Ivanska), izgubio je u ovom kolu u Križevcima od KTC 2, pa su koprivnički rukometaši povećali razmak od šest bodova. Slijedeće 15.kolo, ujedno je i derbi prvenstva jer Koprivnica Hangar 18 odlazi u goste kod drugoplasirane Ivanske. Radi se o dvije ponajbolje ekipe Lige i bez obzira na bodovni saldo, biti će to utakmica puna naboja u kojoj će obje ekipe tražiti pobjedu. Trener: Branko Krajačić

 

UTAKMICE 7. KRUGA 1.HMKRL-SJEVER  

RK VIRO-VIROVITICA  :  RK KOPRIVNICA HANGAR 18   17:14
RK DARUVAR  :  RK KOPRIVNICA HANGAR 18   24:24

Virovitica – SD Tehničke škole. Gledatelja: 50. Suci: Knapić, Peršić. Nadzornik: Brabec.
RK Koprivnica  Hangar 18: Vučković, Špoljar, Milošević, Friščić, Piskač L., Piskač F., Mažar, Buhić, Delimar, Matišić, Evačić, Jadan, Sinković, Hemetek. Trener: Matija Rušak.

U utakmicama 7. kruga 1. Hrvatske mlađe kadetske lige Sjever igranima u Virovitici, naši dječaci su odmjerili snage sa vršnjacima iz Virovitice i Daruvara. Turnirski sustav natjecanja odredio nam je dvije utakmice za redom što je na kraju uzelo svoj danak. U prvoj utakmici smo igrali protiv ekipe Virovitice s kojom dijelimo mjesto na tablici. Utakmica prava, borbena, odlična. Nakon početnog vodstva domaćina 5:0 naši dječaci se vraćaju i okreću rezultat u svoju korist na 8:9. Nakon toga slijedi period u rezultatskom i igračkom egalu, do pred sam kraj kada se domaćin odvaja na +2 gola a mi gubimo priključak i utakmicu. U drugoj utakmici susreli smo se s dječacima iz Daruvara. Utakmicu smo cijelo vrijeme imali pod kontrolom, bili u rezultatskom plusu (+4 gola) i onda se događa neobjašnjim pad u igri. U posljednje 4 minute utakmice, bez postignutog pogotka, smo iz rezultata +4 došli do remija. Doslovno neobjašnjivo i iznenađujuće, kako za nas ali tako i za protivnike koji u ovom susretu nisu očekivali bodove. Trener: Matija Rušak

 

UTAKMICE 9. KRUGA 1.HRLDB-SJEVER  

RK IVANČICA-IVANEC – RK KOPRIVNICA HANGAR 18 (2)   23:5
GRK VARAŽDIN 1930 – RK KOPRIVNICA HANGAR 18 (1)   15:25
RK KOPRIVNICA HANGAR 18 (1) – RK IVANČICA-IVANEC   18:25
RK KOPRIVNICA HANGAR 18 (2) – GRK VARAŽDIN 1930   11:17

Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: Erceg, Heršak. Nadzornik: Jurenec.
RK Koprivnica  Hangar 18 (1/2): Tetec, Mikulić, Galkin; Jalšić, Đuranek, Grubić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Kovačić, Veh, Golčić, Vazdar, Ivić, Srbiš, Bijač, Koštarić, Belčić, Piršlin, Milošević, Evačić. Treneri: I.Stubičar, T.Kušenić, E.Galkina.

U 9. krugu 1.HRLDB Sjever naši dječaci rođeni 2006. i mlađi odigrali su na domaćem terenu utakmice sa ekipama Varaždina i Ivanca. Koprivnica 1 upisala je po pobjedu i poraz, a Koprivnica 2 oba poraza.

Ovaj vikend smo bili manje uspješni, ali porazi su sastavni dio igre i motiviraju nas da budemo bolji. Ekipa Ivanca prikazala je odličnu igru i zasluženo pobijedila u obje utakmice, a ekipa Varaždina neko je vrijeme pružala dobar otpor Koprivnici 1 isto kao što možemo reći za Koprivnicu 2 protiv Varaždina. Vidi se napredak u igri, ali još je puno rada pred nama.
Slijedi slobodan vikend, a za dva tjedna idemo u goste ekipama Daruvara i Garešnice. Samo jakoo!!

UTAKMICE MINI-RUKOMETA MŽRL-SJEVER  

Bjelovar – SD Srednje škole. Gledatelja: 100. Suci: Erceg, Heršak. Nadzornik: Jurenec.
RK Koprivnica  Hangar 18 (1/2): Lončarić, Matica, Keser, Zelenko, Bačani, Piskač N., Strelec, Huzak, Matijaško, Piliček, Biljan, Kišiček, Dević, Grčić, Nemec, Lovrenčić. Trener: B.Stančin.

U subotu 3.3.2018. je odigran 1. krug Lige. Rk Koprivnica-Hangar 18 nastupa sa dvije ekipe 2008/2009 godišta koje su ukupno odigrale 15 utakmica. Turnir smo otvorili pobjedama što je podiglo samopouzdanje kod igrača. Cijeli turnir su igrali borbeno i u jakom tempu te su pokazali napredak kao ekipa i svaki pojedinačno. Na kraju turnira igrači su bili umorni ali zadovoljni sobom i svojom igrom. Zahvaljujemo roditeljima i članovima obitelji koji su nas došli bodriti i podržati.
Sljedeći turnir je u vikendu 17./18.03.2018. u Ivanskoj.

« od 10 »