[RASPORED] U SUBOTU MLAĐI I STARIJI DJEČACI, U NEDJELJU LIMAČI I MLAĐI KADETI

18 ožu

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, u subotu ujutro gostuju u Ludbregu, gdje ih očekuju utakmice posljednjeg kola 1. HRLDB Sjever. Prvu utakmicu igraju u 9.45 sati protiv Čakovca, a drugu protiv Preloga, u 12.45 sati.

Dječaci rođeni 2002. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Stubičara, u subotu će na domaćem terenu odigrati dvije utakmice u sklopu 1. HRLDA Sjever. Prva utakmica protiv vodećeg Varaždina na rasporedu je u 12.00 sati, a druga protiv Trnovca, u 14.00 sati. Pozivamo sve zainteresirane da dođu u gimnazijsku dvoranu podržati naše mlade rukometaše u borbi za vrijedne bodove!

Dječaci rođeni 2006. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Stubičara, u nedjelju će, u sklopu 4. Turnira minirukometne lige, na domaćem terenu odigrati mnoštvo utakmica. Naši dječaci biti će podijeljeni u dvije ekipe, a kompletan raspored možete vidjeti na ovom linku: https://www.rk-koprivnica.hr/event/200607-turnir/?instance_id=190. Utakmice će se igrati u dvorani Srednje škole. Ulaz je slobodan.

 

Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Krajačića, u nedjelju gostuju u Prelogu gdje ih očekuju dvije važne utakmice 1. HMKRL Sjever. Prva utakmica protiv Preloga na rasporedu je u 14.00 sati, a druga protiv Čakovca, u 16.00 sati.

Sretno svima! SAMO JAKO!