[1.HRL Dječaci B] UVJERLJIVOM POBJEDOM PROTIV ČAKOVCA OSIGURANA ZAVRŠNICA PH

19 ožu

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su, u Ludbregu, odigrali dvije utakmice posljednjeg kruga 1. HRLDB Sjever. Protivnici su bili Čakovec i Prelog, izravni konkurenti za odlazak na Završnicu PH.
Za odlazak na Završnicu PH, bila nam je dovoljna pobjeda u prvoj utakmici protiv Čakovca više od jedan razlike. Od samog početka utakmice, vidjelo se da su naši mladi rukometaši došli s jednim ciljem, pobijediti i pokazati da su bolji. Odmah su preuzeli inicijativu na terenu, agresivnom i koncentriranom obranom brzo su zabili par „lakih“ golova što im je dalo dodatni vjetar u leđa. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 7:4, za naše. Na odmoru je bio dogovor da nema stajanja, da moramo nastaviti u istom ritmu što smo i učinili. Odmah na početku radimo mini seriju 3:0 i povećavamo svoju prednost na 6 golova razlike. Do kraja utakmice prednost se samo povećavala. Oglasila se sirena za kraj utakmice, a semafor je prikazivao 21:9 za naše dječake. Ostvarili smo uvjerljivu pobjedu protiv Čakovca, ekipe koju dosad nijednom nismo pobijedili. Slavlje na terenu i tribinama je počelo, svi su skakali i pjevali: „IDEMO NA DRŽAVNO!“.LUDBREG-20060319-29

Treba pohvaliti sve naše igrače koji su danas ostavili „srce“ na terenu. Odigrali su najbolju utakmicu sezone, i to baš u najbitnijem trenutku. Obrana, napad, ponašanje – sve je funkcioniralo odlično. Svi igrači su igrali te su dali svoj doprinos ovom rezultatu.

Također, treba pohvaliti navijače koji su nam opet davali glasnu podršku od početka do kraja utakmice. Uvijek uz nas su vjerni roditelji, bake i djedovi, braće i sestre, no danas i prošlu utakmicu imali smo dodatnu podršku. Mlađi kadeti našeg kluba, Marko, Erik, Luka, Denis i Andrej, pratili su naše dječake bubnjevima, pjesmom i glasnim navijanjem što im je puno značilo na terenu.

LUDBREG-20060319-19Nakon Čakovca, naši dječaci igrali su i protiv Preloga. Utakmica se igrala gol za gol od samog početka sve do sredine drugog poluvremena kada su protivnici otišli na 3 razlike. Mnogi su mislili da je gotovo, no naši mladi rukometaši vratili su se i rezultat je glasio 18:18 dvije minute prije kraja. Uslijedile su dvije naše početničke greške, Preložani su nas brzo kaznili te na kraju i pobijedili. Krajnji rezultat bio je 21:18.
Prvenstvo u 1. HRLDB Sjever još nije završilo, za dva tjedna se igra još jedno kolo u kojem smo mi slobodni zbog neparnog broja ekipa. Trenutno se nalazimo na drugom mjestu tablice s 36 bodova. U srijedu odlazimo na četverodnevni međunarodni turnir u Rovinj, koji će nam odlično poslužiti za pripremu i dodatno uigravanje za Završnicu koja bi se trebala održati krajem travnja u Umagu.
RK Koprivnica – Hangar 18 – MRK Čakovec 21:9 (7:4) RK Prelog – RK Koprivnica – Hangar 18 21:18 (9:9)
Igrali su: Canjuga, Sinjeri, Šoštarić, Sinković, Veh, Kovačić, Miklošić, Evačić, Jadan, Janeković, Mikačić, Filipović, Pranić, Hemetek, Jukić.
Trener: Antonio Pranjić

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.