UVJERLJIVIM POBJEDAMA PROTIV VIROVITICE I GAREŠNICE OSIGURALI PLASMAN NA ZAVRŠNICU PH

22 tra

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su u Ludbregu odigrali dvije utakmice pretposljednjeg kruga 1. HRLDA Sjever.

U prvoj utakmici, protiv Virovitice, od samog početka igrala se čvrsta obrana koja je omogućila puno “lakih” golova iz polukontre i kontre. Već u prvom poluvremenu stvorila se velika razlika koja se do kraja samo povećavala. Rezultat na kraju utakmice bio je 25:13 za naše.

U drugoj utakmici, protiv Garešnice, nakon odličnog početka mislili smo da će biti slično kao i u prvoj utakmici, no zakomplicirali smo stvar. Kod rezultata 9:3 za nas, nanizali smo prevelik broj promašenih zicera što je protivniku omogućilo da se vrate u rezultatsku neizvjesnost. Na poluvrijeme smo otišli rezultatom 11:10. Na odmoru smo se dogovorili da moramo poboljšati realizaciju, te da obrana mora biti još čvršća i agresivnija, da nema opuštanja. Čim je drugo poluvrijeme krenulo, mogli smo vidjeti ono što smo se dogovorili. Uslijedila je serija 10:0  naših rukometaša i pobjednik je bio riješen. Do kraja se razlika nije drastično mijenjala te su naši dječaci došli do još jedne uvjerljive pobjede. Rezultat je bio 26:14.

Hvala svim roditeljima koji su nam, kao i svaku utakmicu, bili velika potpora s tribina!

Ovim uvjerljivim pobjedama naši su mladi rukometaši osigurali plasman na Završnicu PH koja se od 25. do 28. svibnja održava u Umagu. Također, nastavili su impresivan niz bez poraza. U posljednjih 12 odigranih utakmica, upisali su 11 pobjeda i 1 remi. Kolo prije kraja, čvrsto drže treće mjesto na tablici te ga misle i zadržati. Čestitamo!

U idućem, posljednjem kolu prvenstva, naše mlade rukometaše očekuju gostujuće utakmice protiv Čakovca i Preloga.

RK Koprivnica – Hangar 18 – RK Viro Virovitica   25:13 (16:5)
RK Koprivnica – Hangar 18 – RK Garešnica          26:14 (11:10)

Igrali su: Canjuga 1, Hudinčec, Sabolec; Gečić, Deković 2, Sinković 6(1), Veh 3, Miklošić 3, Evačić 9, Jadan 2, Mikačić 8, Filipović, Pranić 2, Hemetek 10(3), Ivačić 3, Zvonarek 2. Trener: Antonio Pranjić