[IZVJEŠTAJ] SENIORI U PREVRTLJIVOJ UTAKMICI PORAŽENI OD ODLIČNOG MEDVEŠČAKA, POLAZNICI ŠKOLE RUKOMETA POBJEDILI U 3 OD 4 UTAKMICE

15 pro

NEISKORIŠTENA PRILIKA U ODLIČNOJ UTAKMICI PUNOJ PREOKRETA UZ MNOŠTVO NELOGIČNOSTI

RK MEDVEŠČAK ZG – RK KOPRIVNICA   36:33 (18:17)

RK Medveščak ZG: Lipovac 7, Bačić 11, Grdović, Tintor 3, Načkar, Suvajac, Lopac 7, Bastijanić, Matijašec 1, Maćaš 3, Jurki 2, Dražetić 2, Vukojević, Kniewald. Trener: Starešina A.
Isključenja: Lipovac 2, Tintor 2, Načkar 2+2, Matijašec 2+2, Dražetić 2.

RK Koprivnica: Ujlaki, Sabolić 1, Horvatić 3, Kos 6, Vlašić, Friščić 9, Karlović, Vučković 1, Kovačić, Sinković 6,Ovčar, Premec, Mikačić 4, Kosmač, Veh, Herman 3. Trener: Turk F., Pom.trener: Sabolić N.
Isključenja: Horvatić 2+2, Kos 2+2, Sinković 2, Premec 2+2, Herman 2+2.

U subotu su koprivnički rukometaši odigrali posljednje kolo u ovoj kalendarskoj godini. Gostovali su kod odlične ekipe Medveščaka u Zagrebu. Otvaranje utakmice s naše strane proteklo je u napucavanju okvira gola odnosno vratnica i prečki koje se nažalost ne broje. Ostatak poluvremena bilo je nadmudrivanje i igra gol za gol u kojoj je domaćin konstantno održavao prednost od jednog gola. U drugom poluvremenu kao i uvijek koprivnički rukometaši bolje reagiraju te okreću već nakon 7 minuta igre rezultat u svoju korist. Iako smo imali prednost od čak 3 pogotka prednosti istu nismo uspjeli zadržati te u samom finišu utakmice domaćin okreće rezultata u svoju korist. Odlična utakmica ekipa koje se nalaze u istom dijelu tablice koju su malo pokvarili djelitelji pravde. Činjenica da su domaći navijači bili nezadovoljni suđenjem unatoč pobjedi dovoljno govori. Ovdje napominjemo samo jednu činjenicu da uz 7 isključenja domaćih rukometaša nismo imali niti jedan sedmerac. U najmanju ruku jako čudno. Nama ostaje žal za neiskorištenom prilikom u drugom poluvremenu ali zadovoljni smo igrom te se okrećemo siječnju kada nam na kraju polusezone dolaze ponešto igrački pojačane ekipe Ilove iz Grubišnog Polja i Marofa.


DJEČACI U17 BOLJI OD VIDOVCA I PORAŽENI OD ČAKOVCA

U nedjelju su naši kadeti, dječaci U17 ugostili ekipe Vidovca i Čakovca. S ekipom Vidovca naši kadeti nisu imali nikakvih problema te su sigurno i rutinirano pobijedili rezultatom 25-34 (14-18). U ovoj utakmici trener Turk je dao priliku i mlađim kadetima da pokažu svoje vještine ali i da steknu prijeko potrebno iskustvo u utakmicama sa starijim igračima. Neki su iskoristili pruženu priliku a na nekima je da ju tek iskoriste. U drugoj utakmici naši dečki su poraženi od pretendenta za prvo mjesto, ekipe Čakovca. Naši partneri od ove godine su pojačani nekolicinom igrača iz Varaždina te im širina klupe daje itekakvu prednost. Gosti su kontrolirali utakmicu od početka do kraja te zasluženo slavili.

MRK VIDOVEC – RK KOPRIVNICA   25-34 (14-18)
MRK ČAKOVEC – RK KOPRIVNICA   38-28 (19-9)
RK KOPRIVNICA (obje utakmice): Hemetek 5+3, Kovačić 5+3, Jadan 2+5, Mikačić 2+5, Sinković 5+7, Matijević 5+1, Prekpalaj, Premec 5+2, Zvonarek 1, Gečić, Udovičić 4+2, Veh. Trener: Turk F., Pom.Trener: Sabolić N.


DJEČACI U13 SIGURNI U VARAŽDINU 

Naši dječaci rođeni 2008 i mlađi, koji se natječu u kategoriji U13 u nedjelju su u 5. kolu natjecanja 1.HRL-U13-Regija 5 u Varaždinu odigrali utakmice s ekipama Varaždina i Vidovca. U obje utakmice naši dječaci su pokazali nadmoć i sigurnost u rukometnoj igri. Ovim pobjedama učvrstili smo plasman na tablici na 4. mjestu koje nas vodi na Završnicu državnog prvenstva u svibnju. Ne treba se previše opuštati već nastaviti igrati iz utakmice u utakmicu kako smo i krenuli a rezultat će sam doći.

MRK VIDOVEC – RK KOPRIVNICA   12-20 (4-9)
RK KOPRIVNICA – RK VARAŽDIN   27-17 (14-9)
RK KOPRIVNICA: Nemec, Klopotan, Keser, Matijaško, Gašparić, Brunec, Majdak, Imbriovčan, Lončarić, Šimunović, Hrenić, Kišiček, Horvat, Marić, Bačani, Ećimović. Trener: Budaj H.