[IZVJEŠTAJ] SENIORI NERIJEŠENO U PRVENSTVU I PORAZ U KUP-u, DJEČACI U11 U ČAKOVCU

25 stu

U IZJEDNAČENOJ UTAKMICI 8. KOLA PODJELA BODOVA U VARAŽDINU

GRK VARAŽDIN 1930-2  –  RK KOPRIVNICA   36:36 (21:18)

GRK Varaždin 1930-2: Vugrinec 11, Kranjec 3, Pešut, Šafar 2, Brezovec, Flajšman, Vrbanec, Tompić 5, Puček 6, Brlek, Vusić 3, Mlakar 5, Neuberg, Hlevnjak 1. Trener: Matijašević R., Pom.trener: Vrbanec Z.
Isključenja: Kranjec 2, Puček 2.

RK Koprivnica: Ujlaki, Sabolić 2, Herman 7, Hemetek, Friščić 4, Horvatić 8, Karlović, Vučković, Kovačić 1, Jadan, Mikačić 4, Sinković 6, Udovičić 1, Premec, Kos 3, Veh. Trener: Turk F., Pom.trener: Sabolić N.
Isključenja: Sinković 2+2+2.
U nedjelju su naši rukometaši gostovali u Varaždinu kod druge ekipe premierligaša. Prvo poluvrijeme je proteklo u izjednačenoj igri uz mnogo pogodaka. Rezultat na kraju istog iznosio je 21-18 za domaćina koji se na prednost od 3 pogotka odvojio u na samom kraju poluvremena. Drugo poluvrijeme je ponudilo istu igru s tom razlikom da su se naši rukometaši trgnuli i preuzeli pred kraj utakmice vodstvo. Domaćini pogodak za izjednačenje postižu svega 3 sekunde prije kraja utakmice i to spretno i sretno kada se lopta od vratnice i leđa vratara odbija u gol. U konačnici ovo je bila utakmica u kojoj su obje ekipe mogle uzeti 2 boda ali i izgubiti te je podjela bodova najpravednije rješenje za prikazano na terenu. Činjenica o primljenih 36 golova govori nam da nismo bili pravi u obrani te da taj segment igre moramo popraviti.


PORAZ U 1/4 FINALU REGIONALNOG KUP-a U LUDBREGU

RK LUDBREG  –  RK KOPRIVNICA   34:31 (20:11)

RK Ludbreg: Skupnjak, Trojak 1, Potočnik 1, Novosel 8, Frančić, Petrošanec 4, Novota, Kolak 5, Tomiša 5, Pišpek 3, Posavec, Škoro, Đeri 1, Šolaja 6, Krušec. Trener: Pišpek A..
Isključenja: Trojak 2, Potočnik 2+2, Novosel 2+2 (crveni karton), Kolak 2, Đeri 2.

RK Koprivnica: Ujlaki, Herman 5, Hemetek, Friščić 5, Mikulčić, Horvatić 6, Karlović 1, Vučković, Kovačić, Jadan, Mikačić, Sinković 3, Ovčar 5, Udovičić 1, Premec 5, Veh. Trener: Turk F., Pom.trener: Sabolić N.
Isključenja: Horvatić 2, Vučković 2, Sinković 2, Udovičić 2, Premec 2.
Srijeda je bila rezervirana za KUP utakmice drugoligaša. Ždrijeb nas je odveo kod naših susjeda iz Ludbrega. U prvih 10 minuta obje ekipe su dosta griješile u napadima što govori samo 7 postignutih pogodaka na utakmici do tada. I dok je ekipa domaćina korigirala nepravilnosti mi smo nastavili u istom tonu te je domaćin na odmor otišao sa zasluženih 9 pogodaka prednosti. U drugom poluvremenu domaćin otvara s dva pogotka te odlazi na najveću prednost tokom susreta od 11 pogodaka. I tada konačno u 39. minuti bude se koprivnički rukometaši i rade seriju od +8 u 10 minuta bez primljenog pogotka. Do kraja utakmice uspjeli smo stići do izjednačenja ali više od toga nije išlo i u samom finišu utakmice domaćin se odvaja na 3 pogotka prednosti.
Kad rezimiramo statistiku, neobjašnjivo prvo poluvrijeme uz minimalni trud i zalaganje rezultirao je s pregršt grešaka kako u napadu tako i obrani. Drugo poluvrijeme pokazalo je drugu sliku naših rukometaša koju smo navikli gledati u dosadašnjem dijelu prvenstva kao i u pripremnim utakmicama. Iskreno se nadamo da je ovo bio samo “neki loš dan” naših rukometaša jer su u prvenstvu pred nama ključne utakmice za skupljanje prekovažnih bodova. Raspored nam donosi već u nedjelju ekipu Petrinje, u srijedu zaostalo kolo s ekipom Ludbrega te vikend iza toga sraz sa ekipom ZG Dubrave. U osam dana tri utakmice i sve na domaćem terenu.

PORATI DJEČAKA U11 OD GRK VARAŽDINA 1930 i RK IVANČICE-IVANEC

Naši dječaci 2010/2011 godišta, koji se natječu u kategoriji U11 u subotu su u 3. krugu natjecanja 1.HRL-U11-Regija u Čakovcu odigrali utakmice protiv iznimno jakih ekipa Varaždina i Ivanca. U prvoj utakmici poraženi su od ekipe Ivanca sa rezultatom 28:6, a u drugoj od ekipe Varaždina rezultatom 23:8. Moramo naglasiti da su u nekim ekipama nastupili i stariji igrači zbog pomanjkanja djece u najmlađim kategorijama kao što su kod nas najmlađi igrači sve do 2013 godišta. Naši dječaci skupljaju prijeko potrebno iskustvo jer moramo uzeti u obzira da u posljednjih godinu i pola dana nije bilo utakmica koje su prijeko potrebne za napredak u rukometnoj igri.

RK IVANČICA-IVANEC   –   RK KOPRIVNICA   28-6 (17-4)
RK KOPRIVNICA   –   GRK VARAŽDIN 1930   8-23 (2-14)

RK KOPRIVNICA: Barač, Puklek, Keser, Ružić, Ivačić, Peti, Burić, Tomas, Babić, Zvonar, Genter, Galinec, Ambrošić, Namestnik, Poljak, Šuster. Trener: Ružić I., Pom.trener: Vlašić K.