[SPONZORSTVO] GREENBIRD MEDICAL URUČIO DONACIJU ZA ŠKOLU RUKOMETA NA ĐELEKIMA

25 ruj

U subotu 19.09. u dvorani Gimnazije Fran Galović održao se 11. memorijalni turnir BRAĆA ĐELEKOVČAN za mlađe kadete odnosno dječake rođene 2005/2006 godine. Kako je zbog nastale situacije s Korona-virusom bilo upitno održavanje turnira do posljednjeg trena, turnir je bio pozivnog karaktera te su na njemu sudjelovale četiri ekipe.

Uz domaćina na turniru su nastupile ekipe RK Valpovka, GRK Varaždin 1930 i MRK Čakovec. Turnir je osvojila ekipa GRK Varaždina 1930, drugo mjesto pripalo je gostima iz Slavonije RK Valpovki, treći su bili domaćini dok je četvrtoplasirana ekipa bila ekipa MRK Čakovca. Nagrade ekipama uručila je Tara Đelekovčan.

Na turniru je predstavnica tvrtke GREENBIRD MEDICAL, Martina Mak uručila predsjedniku kluba Zvonimiru Cahuneku donaciju u iznosu od 40.000 kuna za rad škole rukometa. Ispred kluba Zvonimir Cahunek se zahvalio na donaciji i uručio prigodni poklon, službeni dres kluba.
Činjenica da smo pronašli sponzora za rad škole rukometa govori da smo na dobrom putu te da napredujemo sigurnim koracima. Ovo nam je u klubu samo još veći vjetar u leđa za rad s mlađim dobnim kategorijama koje trenutno broje oko 120 dječaka sa stalnom tendencijom rasta kroz posljednjih nekoliko godina. Zahvaljujemo se ovim putem tvrtki GREENBIRD MEDICAL na ukazanom povjerenju, te se nadamo daljnjoj i uspješnoj suradnji u budućnosti.

Nakon turnira naši seniori su odigrali prijateljsku uzvratnu utakmicu protiv ekipe RK Ivančica-Ivanec. U prvom ogledu u Ivancu smo slavili +1 razlike dok smo u uzvratu pokazali za što smo se pripremali tokom jako dugih priprema. Rezultat je bio 42:22 što ulijeva optimizam pred prvo kolo kada gostujemo u Rugvici 27.09.2020.. Optimizam je dobar ali treba biti realan. Novi smo u u 2.HRL-Sjever te treba koračati korak po korak, iz utakmice u utakmicu, čvrsto i sigurno. Uvjereni smo da će biti i pobjeda i poraza jer rukomet je sport. Naše je da se dižemo i nastavljamo još jače i još odlučnije prema naprijed.