[IZVJEŠTAJ] 100%-TNI UČINAK SENIORA I DJEČAKA “A”

24 stu

3. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

08.kolo:  RK KOPRIVNICA-NOA  :  RK BJELOVAR 2  40:22 (19:11)

Koprivnica – SD Gimnazija F.Galović. Gledatelja: 100. Suci: Crnčec/Šimunčić. Nadzornik: Barle.
RK Koprivnica  NOA: Sabolić, Zvonarek, Sinković, Vlašić, Karlović, Mikulčić, Vučković, Đukin, Juratović, Firšt, Vorkapić, Šumandl, Rojčević, Žarić, Ivačić, Kosmač. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić

U 8.kolu ugostili smo izrazito mladu drugu ekipu RK Bjelovara. Nešto neoprezniji ulazak u utakmicu donio je gostima vodstvo od 2 pogodka prednosti no već se u 10 minuti isti okrenuo u našu korist. Nakon toga prednost je samo rasla. Za razliku od prošlog kola u ovom je bila očita razlika u voljnom momentu igrača kako u dijelu obrane tako i u dijelu napada. Upisali smo još jednu pobjedu na našem putu povratka prema 2.HRL. Moramo na kraju naglasiti da su u ovom kolu po prvi puta nastupila i dva mlađa kadeta za ekipu seniora, Filip Zvonarek i Jan Sinković te su se obojica upisala u strijelce. Ljepši ulazak u seniorski rukomet dečki nisu mogli poželjeti a mi im želimo da nastave i dalje s predanim radom u svojoj ekipi kako bi što više napredovali i opravdali ukazano povjerenje trenera.
Igrači i članovi uprave na utakmici su brkovima obilježili mjesec borbe protiv raka prostate dok su polaznici škole rukometa tokom utakmice skupljali dobrovoljne priloge za Hrvatsku ligu protiv raka. Sljedeću utakmicu igramo u srijedu, u Čakovcu s drugom ekipom Čakovca.

cof

4. KRUG – 1.HRLDA-SJEVER 


Dječaci “A” upisali dvije pobjede protiv ekipa Čakovca

RK Koprivnica NOA: Vrdoljak, Jug, Veh, Grubić, Halkin, Premec, Kovačić, Švenda, Đuranek, Pranić, Golčić, Jalšić, Udovičić, Milošević, Evačić, Mršić. Trener: M.Zrakić.

REZULTATI:
RK Koprivnica-Noa – MRK Čakovec-1   23-15 (11-3)
RK Koprivnica-Noa – MRK Čakovec-2   35-5 (15-1)

Dječaci “A” gostovali su u Čakovcu gdje su odigrali dvije utakmice. Naši dečki prikazali su veliku nadmoć u obje utakmice. U nijednoj utakmici rezultat nije bio u pitanju te se pobjednik znao od samog početka utakmica. Trener je u obje utakmice koristio mnogo rotacija igrača te imao priliku isprobati neke nove stvari. U posljednjem krugu gostujemo u Vidovcu kod ekipa Vidovca i Trnovca.