[IZVJEŠTAJ] PRVI PORAZ SENIORA, MLAĐI KADETI POLOVIČNO

18 stu

3. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

07.kolo:  RK NEDELIŠĆE  :  RK KOPRIVNICA-NOA  37:26 (17:13)

Nedelišće – SD Aton. Gledatelja: 50. Suci: Erceg/Heršak. Nadzornik: Kramar.
RK Koprivnica  NOA: Sabolić, Šumandl, Firšt, Vlašić, Karlović, Kosmač, Udovičić, Vučković, Đukin, Rojčević, Juratović, Žarić, Ivačić, Vorkapić, Mikulčić, Loparić. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić

7 kolo 3.HRL-Sjever donijelo je prvi poraz naše ekipe uz jednu edukativnu lekciju. Naime nešto starija ali fizički moćnija i iskusnija ekipa Nedelišća pokazala nam je da ne pobjeđuje uvijek bolji već onaj koji više želi pobjedu. Ne samo da su protivnici bolje i nabrijanije ušli u utakmicu već su nam u prvih 15 minuta podijelili doslovno prave batine što su suci za divno čudo dozvolili. Sve u svemu loše smo reagirali na taktiku protivnika i to se prikazalo na rezultatu. Dižemo glavu i okrećemo se sljedećem kolu kada nam u goste dolazi druga ekipa RK Bjelovara.


3. KRUG – 1.HMKRL-SJEVER 

Mlađi kadeti upisali pobjedu i poraz

RK Koprivnica NOA: Canjuga, Ivačić, Zovko, Veh, Golčić, Jadan, Sinković, Premec, Gečić, Zvonarek,, Milošević, Hemetek, Miklošić, Udovičić, Đuranek, Švenda. Trener: M.Zrakić.

REZULTATI:
RK Koprivnica-Noa – RK Garešnica   30:17 (14:4)
RK Koprivnica-Noa – RK Bjelovar   20:29 (8:11)

Mlađi kadeti u 3. krugu natjecanja 1.HMKRL-Sjever ugostili su ekipe Bjelovara i Garešnice. S obzirom na brojno stanje ekipe mlađih kadeta, ekipa je bila nadopunjena sa šest djačaka 2006/2007 godišta. U prvoj utakmici dječaci su bez problema pobijedili ekipu Garešnice, dok nas je u drugoj čekala ekipa Bjelovara koja je posljednje tri godine prvak lige. Unatoč dobrom otvaranju utakmice i rezultatskom egalu do 15 minute, previše promašenih zicera u napadu dozvoljava Bjelovaru da se odvoji na tri pogodka prednosti. U drugom poluvremenu pokušali smo smanjiti razliku te smo se približili na pogodak zaostatka ali jednostavno nije išlo. U sljedećem krugu za dva tjedna dočekujemo kod kuće ekipe Ludbrega i Preloga.


REGIONALNO OKUPLJANJE DJEČAKA “A” U IVANCU

U nedjelju, 17.11.2019. u Ivancu je održano regionalno okupljanje za dječake rođene 2006/2007 godine. Poziv na okupljanje dobili su naši igrači: Petar Golčić, Fran Premec, David Udovičić, Antun Đuranek, Gabrijel Kovačić, Šimun Švenda, Marin Milošević.
Svi dječaci su se odazvali pozivu i odradili odgovorno tražene zadatke na okupljanju. Ovo je još jedna potvrda da u klubu Škola rukometa radi odlično.