[NOVOSTI] OPROŠTAJ OD TRENERA STUBIČARA / PROMJENE U TRENERSKOM KADRU / NOVA SEZONA

16 srp

ODLAZAK TRENERA IGORA STUBIČARA U RK PODRAVKA VEGETA

Iako je stanka, 01. srpnja je započela nova sezona 2019/2020 a sa njome i novi prijelazni rok za trenere i rukometaše. Nažalost ove godine nas je napustio dugogodišnji trener IGOR STUBIČAR koji će svoj rad nastaviti u RK Podravka Vegeta. Iako je otišao u drugi klub Igor će zauvijek ostati dio naše velike obitelji. U tu čast snimljen je i njegov posljednji trening u našem klubu s generacijom 2006/07 ove godine u priloženom video uratku.


PROMJENE U TRENERSKOM KADRU U NOVOJ SEZONI 2019/2020

S obzirom na odlazak trenera Stubičara koji je u klubu vodio dvije ekipe, u novoj sezoni promijenio se i raspored trenera po ekipama. Također moramo naglasiti da su naša četiri trenera uspješno završila obrazovanje na Sportskom učilištu te su stekli zvanje rukometnog trenera s licencom te im to ovim putem i čestitamo. Novi raspored trenera po ekipama biti će sljedeći:

  • Seniori – TURK / SABOLIĆ
  • 2004/05 – TURK / SABOLIĆ
  • 2006/07 – ZRAKIĆ
  • 2008/09 – BUDAJ / KUŠENIĆ
  • 2010/11 – RUŽIĆ / ŠAFAR
  • kondicijski trener – RUŠAK

NOVA SEZONA 2019/2020 U 3.HRL-SJEVER

Nažalost unatoč administrativnim naporima ipak nismo uspjeli opstati u 2.HRL-Sjever te ćemo sljedeće sezone nastupati ponovno u 3.HRL-Sjever. Ispadanje nas nije obeshrabrilo već ponukani iskustvom igranja druge lige svjesni smo kako je malo nedostajalo da opstanemo u ligi. Ovo nam je samo poticaj da ove godine zapnemo kako bi se već sljedeće sezone vratili natrag u drugu ligu gdje smatramo da nam je mjesto. U sljedećoj sezoni suparnici će nam biti sljedeće ekipe: RK KTC-2, MRK Čakovec-2, RK Bjelovar-2, RK Vidovec-2, RK Prelog-2, RK Novska, RK Ivanska, RK Daruvar, RK Nedelišće, RK Garešnica i novi klub RK Varaždin.