[IZVJEŠTAJ] SENIORI SE PROBUDILI I POSLJEDNJEM KOLU, ML.KADETI I DJEČACI “B” GOSTOVALI KOD BJELOVARA

10 pro

PRVENSTVENA  UTAKMICA 2.HRL-e SJEVER

13.kolo:   MRK DUGO SELO : RK KOPRIVNICA-NOA    33:26 (15:14)

Dugo Selo – SD Dugo Selo. Gledatelja: 100. Suci: Kereta/Nogić. Nadzornik: Kramar.
RK Koprivnica  NOA: Mandić, Vučković, Hajster, Dujaković, Vlašić, Karlović, Kovačić, Pranjić, Lazar, Udovičić, Žarić, Ivačić, Baronić, Kosmač Trener: Filip Turk, Pom.trener: Nino Sabolić.

U posljednjem 13.kolu 2.HRL-Sjever gostovali smo kod drugoplasirane ekipe na tablici. MRK Dugo Selo se uglavnom sastoji od nekoliko iskusnih igrača i igrača 2000/2002 od kojih su ovi najmlađi trenutno vodeći u 1.HKRL. Iako su pozicije na tablici govorile da će ovo biti izgledno laka utakmica za domaćina, naši rukometaši su bili drugačijeg mišljenja. Na samom početku domaćin otvara utakmicu pogodkom, nakon kojeg su naši rukometaši veći dio prvog poluvremena bili u vodstvu. Na poluvrijeme se odlazi s minimalnim zaostatkom od jednog gola. Nastavak utakmice kreće se u istom tonu te se igra gol za gol uz izmjene vodstva. Dovoljno je spomenuti da je u 53. min rezultat bio još uvijek izjednačen. Međutim nakon 55. minute naši rukometaši padaju u igri te se domaćin odvaja s par golova na konačni rezultat.
Nakon svega s obzirom na zadnje kolo, ostaje žal jer u ovoj jesenskoj polusezoni mogli su se ostvariti dodatni bodovi uz ovakvu igru iz zadnjeg kola. S obzirom na posljednju poziciju na tablici ne možemo biti zadovoljni a ni tražiti opravdanje u silnim promjenama koje su se dogodile. Ostaje nam da nam ova utakmica bude pokazatelj da možemo opstati u ligi kao i da moramo vjerovati u sebe ali i u igrače.


1.HMKRL-SJEVER – Poraz od Bjelovara, pobjeda nad Garešnicom

RK Koprivnica NOA: Mikulić, Gečić, Hemetek, Ivačić, Zvonarek, Sinković, Jadan, Mikačić, Veh, Miklošić, Marić, Golčić, Premec, Udovičić. Treneri: M.Rušak i I.Stubičar.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa – Rk Bjelovar   21:26
Rk Garešnica – Rk Koprivnica-Noa   20:27

Kompletirano je posljednje kolo mladih kadeta godišta 2004/2005. prvog dijela natjecateljske sezone. Bjelovar je bio domaćin posljednjeg kola. Napeta utakmica protiv vodećeg na tablici nije ostavila gledatelje ravnodušnim. Rukometaši Koprivnice izuzetno su pokazali čvrst karakter u obrani i dobru relizaciju u napadu. Domaćin je bio u odredenim situacijama koncentriraniji i uspio je pobijediti naše rukometaše rezultatom 26:21.
Utakmica protiv Garešnice pokazala je da naši rukometaši mogu kontrolirati i dominirati terenom što su i pokazali pobjedom 27:20. U obje utakmice najviše su se istaknuli Sinković Jan, Mikačić Borna, Golčić Petar, Hemetek Jakov i Dino Veh.
Matija Rušak,prof.


Koprivnica 1 pobjedila Varaždin, Koprivnica 2 upisala poraz

RK Koprivnica NOA: Matijaško, Dević, Keser, Piliček, Piskač, Vorih, Horvat, Kišiček, Kralj, Vujčec L., Kadija, Marić, Ećimović, Demeter, Banek, Belković, Biljan, Eisenbeisser, Sinjeri, Žgela, Strelec, Grčić, Lončarić, Vujčec N., Huzak, Kereš, Stojaković. Treneri: M.Zrakić i H.Budaj

REZULTATI:
Rk Bjelovar (1) – Rk Koprivnica-Noa (1)   15:10
Rk Bjelovar (2) – Rk Koprivnica-Noa (2)   10:8

Rk Koprivnica-Noa (2) – Rk Bjelovar (1)   9:21
Rk Koprivnica-Noa (1) – Rk Bjelovar (2)   9:9

U nedjelju su u sklopu 5. kruga 1.HRLD “B” Sjever dječaci rođeni 2008. i mlađi odigrali gostujuće prvenstvene utakmice protiv ekipa Bjelovara. Koprivnica 1 upisala je tijesan poraz protiv ekipe Bjelovara (1) i neriješen rezultat s ekipom Bjelovara (2). Ekipa Koprivnice 2 upisala tijesan poraz od ekipe Bjelovara (2) i poraz od ekipe Bjelovara (1).
S obzirom na obaveze djece i izostanke ostaje mali žal jer smatramo da se moglo više ostvariti protiv ekipa Bjelovara. Trener: Mišo Zrakić