[IZVJEŠTAJ] SENIORI NA ZAČELJU TABLICE, DJEČACI “A” U SAMOM VRHU

6 pro

PRVENSTVENA  UTAKMICA 2.HRL-e SJEVER

12.kolo:   RK KOPRIVNICA-NOA : RK GAREŠNICA   21:27 (10:12)

Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 300. Suci: Feletar/Rendulić. Nadzornik: Stojanović.
RK Koprivnica  NOA: Mandić, Šprem, Vlašić, Peričić L., Karlović, Peričić B., Kovačić, Pranjić, Lazar, Udovičić, Šumandl, Baniček, Žarić, Ivačić, Lorber, Blažeković. Trener: Filip Turk.

U pretposljednjem 12.kolu 2.HRL-Sjever ugostili smo ekipu Garešnice. Gosti su se do prošlog kola nalazili na posljednjem mjestu ali su pobjedom protiv Dubrave 2 posljednju poziciju prepustili nama. Pobjeda nam je bila nužna kako bi se pomaknuli s tog zabrinjavajućeg mjesta.
Gosti su stigli s 10 igrača i pogled na klupe ulijevao je nadu u pobjedu. Otvaranje utakmice je prošlo u rezerviranoj igri te se igra svodila na gol za gol. Nakon prvog gola na utakmici naša ekipa prelazi u vodstvo koje održava do rezultata 5:4. Nakon toga gosti okreću rezultat u svoju korist i odlaze na odmor s prednošću 10:12. Ovdje treba nadodati da smo od 15. minute ostali bez Antonia Pranjića zbog  crvenog kartona. Nakon odmora naši rukometaši kreću u lov na razliku te dolaze u rezultatski egal koji je trajao samo dva-tri napada. Nakon toga gosti rutinirano iz napada u napad povećavaju svoju razliku do konačnog rezultata.
I dok se u prošlim kolima opravdanje tražilo u lošoj igri obrane teško je reći da je ista i sada zadovoljila s obzirom na način i broj primljenih pogodaka. Ipak u ovoj utakmici veći teret poraza mora preuzeti igra u napadu gdje tri promašene čiste kontre uz realizaciju sedmeraca 2/6 ne ulijevaju optimizam. Malobrojna ali iskusna ekipa uzela je jako važne bodove u Koprivnici.
Okrećemo se posljednjem kolu gdje gostujemo u Dugom Selu, nakon čega će biti dovoljno vremena za analizu i korekcije kako bi konačno ostvarili i toliko željeni rezultat.


Koprivnica 1 rutinski pobjedila Marof i KTC, Koprivnica 2 upisala dva poraza

RK Koprivnica NOA: Mikulić, Galkin, Vrdoljak; Grubić, Premec, Kovačić, Švenda, Đuranek, Pranić, Golčić, Udovičić, Milošević, Veh, Koštarić, Belčić, Ivić, Jalšić, Srbiš, Đurđina. Treneri: I.Stubičar, T.Kušenić.

REZULTATI:
Rk Marof – Rk Koprivnica-Noa (1)   9:24
Rk Koprivnica-Noa (2) – Rk Marof   11:21
Rk Koprivnica-Noa (1) – Rk KTC   25:3
Rk KTC – Rk Koprivnica-Noa (2)   14:11

U nedjelju su u sklopu 6. kruga 1.HRLDA Sjever dječaci rođeni 2006. i mlađi odigrali četiri prvenstvene utakmice. Koprivnica 1 upisala je pobjede u oba susreta, rutinirano su svladali ekipe Marofa i KTC-a. Koprivnica 2 upisala je poraz u oba susreta, Marof je bio prejak protivnik, dok je pobjeda u utakmici sa ekipom KTC-a pripala gostima u samoj završnici utakmice.
Slijedi vikend pauze, a nakon toga nas očekuje gostovanje 15./16.12.2018. kod ekipa Daruvara i Garešnice. Trener: Igor Stubičar


Koprivnica 1 pobjedila Varaždin, Koprivnica 2 upisala poraz

RK Koprivnica NOA: Hrenić, Bačani, Banek, Horvat, Keser, Strelec, Matijaško, Piliček, Vorih, Piskač, Subotičanec, Kereš, Grčić, Vujčec L., Biljan, Kadija, Kišiček, Lončarić, Kralj, Demeter, Nemec, Žgela, Ećimović, Labaš, Begović N., Sinjeri, Stojaković, Belković, Begović L., Eisenbeisser. Treneri: M.Zrakić i H.Budaj

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa (1) – Rk Varaždin   15:8
Rk Varaždin – Rk Koprivnica-Noa (2)   18:9

U nedjelju su u sklopu 4. kruga 1.HRLDb Sjever dječaci rođeni 2008. i mlađi odigrali odgođene prvenstvene utakmice. Koprivnica 1 upisala je pobjedu protiv ekipe Varaždina dok je Koprivnica 2 upisala poraz.
Sljedeći vikend, u nedjelju, gostujemo kod ekipa Bjelovara. Trener: Mišo Zrakić