[VIKEND] KADETI, DJEČACI “A”, DJEČACI “B”, MINIĆI, POBJEDE, PORAZI…

16 tra

Donosimo vam redom izvješća sa svih utakmica održanih ovog vikenda…UTAKMICE 8. KRUGA  1.HKRL-e

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Hrvatski dragovoljac  23:20 (13:11)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Ribola Kaštela  21:19 (12:10)

Omiš – SD Ribnjak. Gledatelja: 50. Suci: D.Anušić i D.Vukovac. Nadzornik: T.Vuković .
RK Koprivnica  Hangar 18: Šprem, Jakupec, Sabolić 4, Baronić 2, Vlašić 3, Kovačić 8, Lazar 14/4/, Žarić 10, Kosmač 2, Ivačić 1. (Zbroj pogodaka u obje utakmice). Trener: Branko Krajačić.

Odgođene utakmice 8.kruga kao gosti u Omišu, odigrali su kadeti RK Koprivnice Hangar 18  i ostvarili stopostotni učinak. Obje utakmice riješili su u svoju korist i upisali nove bodove. Dužina puta i rani termini susreta, odredili su da se na put krene dan ranije kako bi se prenoćilo u Omišu, a što se pokazalo kao dobra odluka. Iako tek sa desetoricom igrača, k tome još i nesretnom povredom u samom početku prvog susreta (P. Ivačić), uspjeli smo odigrati vrlo zahtjevan turnir i uzdignutih ruku napustiti dvoranu u Omišu. Treba pohvaliti doprinos i veliko srce svih igrača koji su na terenu ostavili posljednje atome snage i ostvarili ovaj vrijedan rezultat. Same utakmice bile su rezultatski vrlo neizvjesne. Igralo se „gol za gol“ uz čvrste obrane a najveći problem imali smo sa kontrolom lopte. Pravilo dvorane je da se nije smjela koristiti smola a znamo koliko to rukometašima znači. U obje smo se utakmice pokazali kao bolja ekipa i zasluženo pobijedili. Trener: Branko Krajačić


UTAKMICE 9. KRUGA 1.HMKRL-SJEVER

RK IVANČICA-IVANEC – RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   35:18
RK KOPRIVNICA-HANGAR 18 – GRK VARAŽDIN 1930   30:17

RK Koprivnica-Hangar 18: Pancir, Vučković, Špoljar, Buhić, Friščić, Pisklač L., Vorkapić, Piskač F., Mažar. Trener: M.Rušak

Furija se nastavlja!!! Rukometaši 2002/2003 godišta gostovali su u predzadnjem krugu prvenstva u Ivancu gdje su odigrali utakmice sa ekipama RK Ivančica-Ivanec i GRK Varaždin 1930. Domaćina Ivančicu pobijedili su rezultatom 35:17, dok su ekipu iz Varaždina bez milosti pobijedili 30:17. U napetom iščekivanju čekamo zadnji krug protiv Varaždina i Nedelišća!
Trener: M.Rušak


UTAKMICA 8. KRUGA 1.HRLDA-SJEVER

RK LUDBREG – RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   22:19

RK Koprivnica-Hangar 18: Canjuga, Hemetek, Zvonarek, Sinković, Jadan, Veh, Mikačić, Hudinčec, Miklošić, Ivačić, Gečić, Marić K., Zovko, Lokotar, Filipović. Treneri: M.Zrakić i H.Budaj

Dječaci rođeni 2004/2005 godine nastupili su u Ludbregu u međusobnoj utakmica s našim parom u natjecanji, RK Ludbregom. Unatoč nedostatku pojedinih igrača na ključnim pozicijama odigrali smo odličnu utakmicu koju nažalost nismo uspjeli okrenuti u svoju korist. Zbog izostanak pojedinih igrača igrali smo u nešto promjenjenom sastavu na ključnim pozicijama zbog čega smo se dosta trošili u napadu. U jednom trenu gubili smo i po 6 golova razlike ali uz veliki trud uspjeli smo doći samo do egala pred kraj utakmice. Nakon velikog trošenja u stizanju rezultata nedostajalo je koncetracije za konačni preokret u našu korist. Pohvale domaćinimia na odličnoj igri kao i roditeljima koji su nas pratili u velikom broju na tribini.
Treneri: M.Zrakić i H.Budaj


UTAKMICA 8. KRUGA 1.HRLDA-SJEVER

RK Koprivnica Hangar 18 (1) – RK Vidovec   24:2
RK Vidovec – RK Koprivnica Hangar 18 (2)   9:13
RK Koprivnica-Hangar 18: Tetec, Mikulić, Galkin; Jalšić, Evačić, Belčić, Kranjčec, Ivić, Đurđina, Kovačić, Srbiš, Koštarić, Veh, Salajec, Piršlin, Đuranek, Grubić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Švenda, Golčić. Treneri: I. Stubičar i E. Galkina.
U subotu su dječaci rođeni 2006/2007 odigrali dvije prvenstvene utakmice u sklopu 12. kruga 1.HRLDB Sjever samo protiv ekipe RK Vidovca jer je ekipa RK Varaždina odustala od natjecanja.
Ekipa Koprivnice 1 od početka je svojim pristupom pokazala da je puno bolja od ekipe Vidovca što je na kraju rezultiralo visokom pobjedom. Ekipa Koprivnice 2 vodila je tijekom cijele utakmice i također zasluženo pobijedila ekipu Vidovca.
Zahvaljujemo roditeljima koji na svaku utakmicu dolaze u velikom broju i navijanjem su velika podrška. Još su dva kruga do kraja prvenstva i službene potvrde o odlasku na Završnicu prvenstva Hrvatske ukoliko ne bude nekih većih iznenađenja. Samo jakoo!!
Treneri: I.Stubičar, T.Kušenić i E.Galkina

MINIĆI – TURNIR LIPIK

Naši dječaci rođeni 2008/2009 godine nastupili su u subotu na turniru 18 ekipa u mini-rukometu koji se održao u Lipiku. Nastupili smo sa tri ekipe i s ponosom možemo reći kako iz turnira u turnir napredujemo. Svi dječaci su maksimalno iskoristili dobivenu veliku minutažu. Do kraja su još ostala dva turnira od kojih je prvi za dva tjedna u Garešnici.
Trenerica: B.Stančin


FOTOGALERIJA FACEBOOK