[TURNIRI] USPJEŠAN TURNIR U BJELOVARU, MLAĐI KADETI DRUGI, DJEČACI “B” SEDMI

4 tra

U ponedjeljak i utorak je u Bjelovaru održan rukometni turnir Bjelovarski Kesizubac. Na turniru su nastupile i naše ekipe i to ekipa Mlađih kadeta (2002/2003) i ekipa Dječaka “B” (2006/2007).
Na turniru je bilo mnoštvo jakih i dobro poznatih ekipa te smo ga iskoristili na najbolji mogući način za dobivanje prijeko potrebne minutaže utakmica kao i iskustva.

Na turniru su sveukupno osim nas nastupile još i ekipe RK PPD Zagreb, RK Varaždin, RK Fenix, RK Dramalj, RK Ludbreg, RK Čazma, RK Daruvar, RK Viro-Virovitica, RK Spačva, RK Jeruzalem-Ormož, RK Dugo Selo, RK Karlovac, RK Moslavina, RK Rudar, RK Mornar, RK Đakovo, RK LiPa, RK Gorica, RK Požega, RK Osijek i domaćin RK Bjelovar.

Donosimo vam izjave trenera…


MLAĐI KADETI – 2002/2003 godište (12 ekipa)

Furija rukometaša 2002 godišta odličnim igrama u skupinama i pobjedama protiv Varaždina, Dramlja te porazom od Đakova plasirala se u 1/4 finale drugog dana turnira. U 1/4 finalu nemilosrdna pobjeda naših rukometaša protiv Čazme 27:17 bila je samo uvertira za ono što slijedi. Ponovno se je našlo Đakovo u 1/2 finalu gdje su naši rukometaši granitnom obranom uništili Đakovo i vratili im za poraz u skupini. Došlo je finale na domaćem terenu protiv Bjelovara. Rukometno finale bila je prava poslastica. Gol za gol, odlične obrane obiju ekipa i na kraju rezultatski ishod otišao je na stranu Bjelovara 16:14. Naši dečki ovakvim pristupom na terenu zadobili su simpatije svih prisutnih. Naklon do poda i čestitke za 2.mjesto. Dominik Vuckovic izabran je za najboljeg golmana godišta 2002.
Trener: Matija Rušak


DJEČACI „B“ – 2006/2007 godište (16 ekipa)

Iza nas je još jedan dobar turnir, možda rezultat to i ne govori ali zadovoljni smo prikazanim. Dječaci su u 6 utakmica upisali 3 pobjede (Dramalj, Fenix, Daruvar) i 3 poraza (Daruvar, PPD Zagreb, Rudar), sa prošlogodišnjim državnim prvakom Rudarom odigrali neriješeno te nakon lutrije sedmeraca izgubili. Na kraju osvojeno je pobjedom nad Daruvarom solidno 7. mjesto u konkurenciji od 16. ekipa. Idemo dalje, samo jakoo!!
Treneri: Igor Stubičar i Tomislav Kušenić


FOTOGALERIJA – FACEBOOK