[IZVJEŠTAJ] KADETI, DJEČACI “A”, DJEČACI “B”, MINIĆI, HUMANITARNA UTRKA….

27 ožu

UTAKMICE 10. KRUGA  1.HKRL-e

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Trsat  19:16 (10:7)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Zamet  18:30 (10:16)

Rijeka – 3. maj. Gledatelja: 50. Suci: I.Prpić i P.Krmek. Nadzornik: P.Pešutić .
RK Koprivnica  Hangar 18: Skupnjak, Vučković, Sabolić 3, Baronić, Vlašić 2, Kovačić 9, Lazar 12/1/, Žarić 4, L.Piskač , Kosmač, Friščić 4, Ivačić 1, Milošević 1, Mažar 1, Šijak. (Zbroj pogodaka u obje utakmice).Trener: Branko Krajačić.

Polovičan uspjeh u utakmicama desetog kruga 1.HKRL-e, ostvarili su kadeti Koprivnice Hangar 18, gostujući u Rijeci. Izrazito zahtjevan termin kako zbog vremena tako i zbog uvjeta u kojima su odigrane utakmice. Na put se kretalo ujutro u 5 sati, što je zbog pomicanja kazaljki na satu bilo još sat ranije, a nakon dugog puta, utakmice su odigrane u prohladnoj dvorani u kojoj je temperatura bila bar upola niža u odnosu na vanjski ugođaj. U prvoj smo utakmici teže od očekivanog pobijedili ekipu Trsata (19:16), dok smo u utakmici protiv Zameta samo uvodni dio utakmice držali priključak, a onda posustali i upisali poraz (18:30). Tražili smo rješenja ali nije išlo. Kako nismo mogli bitno utjecati na poraz, to nam je bila prilika da svoje značajnije minute dobiju igrači sa manjom minutažom. Rezultatski očekivano, posebno s razloga jer su neki bitni igrači na terenu, izgledali kao da nisu ni došli u Rijeku.
Trener: Branko Krajačić


UTAKMICE 12. KRUGA  1.HRLDA-Sjever

RK Koprivnica Hangar 18 : GRK Varaždin 1930  21:12 (11:6)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Ivančica-Ivanec  25:11 (12:4)

Koprivnica – SD Gimnazija F.Galović. Gledatelja: 100. Suci: Blesić/Presek. Nadzornik: Jurenec.
RK Koprivnica  Hangar 18: Canjuga, Gečić, Marić K., Sinković, Veh, Miklošić, Evačić, Jadan, Pranić, Mikačić, Filipović, Hemetek, Zovko, Hudinčec, Golčić P., Zvonarek. Treneri: M.Zrakić i H.Budaj 

U subotu su odličan rezultat ostvarili naši dječaci rođeni 2004. godine i mlađi. Naime ugostili smo ekipe GRK Varaždina 1930 i RK Ivančice. U prvoj utakmici koja nam je bila od iznimne važnosti pobjedili smo ekipu GRK Varaždina 1930 u jednoj pravoj prvenstvenoj i muškoj utakmici. Odlična igra u obrani dala nam je prednost već na poluvremenu od +5 golova prednosti koju smo na kraju samo povećali. Slast ovoj pobjedi daje činjenica da smo njome na tablici pretekli protivnika te smo nadomak mjesta koje vodi na Završnicu državnog prvenstva.
U drugoj su se utakmici protiv slabijeg protivnika odlične igre u obrani nastavile te je rezultat na poluvremenu iznosio visokih 12:4. U obje utakmice iskoristili smo prilike da svoje značajnije minute dobiju igrači sa manjom minutažom. Rezultatski očekivane pobjede, a posebno veseli igra u obrani temeljem koje se možemo nadati osvajanju mjesta koje vodi na Završnicu državnog prvenstva. Treneri: M.Zrakić i H.Budaj.
FOTOGALERIJA DJEČACI “A” na Facebook-u


UTAKMICE 11. KRUGA  1.HRLDB-Sjever

RK Koprivnica-Hangar 18(2) – RK Bjelovar(2)   15:21
RK Koprivnica-Hangar 18(1) – RK Bjelovar(1)   20:25
RK Bjelovar(1) – RK Koprivnica-Hangar 18(2)    31:8
RK Bjelovar(2) – RK Koprivnica-Hangar 18(1)   6:26

Bjelovar – Dvorana europskih prvaka. Gledatelja: 100. Suci: Erceg/Vidaković. Nadzornik: Budimir.
RK Koprivnica  Hangar 18: Mikulić, Tetec, Galkin, Mikulčić, Premec, Đuranek, Golčić, Pranić, Udovičić, Grubić, Kovačić, Jalšić, Veh, Ivić, Đurđina, Belčić, Evačić, Bijač, Koštarić, Srbiš, Vazdar, Salajec. Treneri: I.Stubičar i T.Kušenić 

U subotu su dječaci rođeni 2006. i mlađi sudjelovali na turniru ZAGREB SUPER KUP 2018. u organizaciji rukometnog kluba PPD. Sudjelovalo je pet ekipa: PPD Zagreb, Maksimir Pastela, ŠR Banja Luka, Kozarska Dubica i Koprivnica Hangar 18.
Igralo se po principu svaki sa svakim u trajanju od 2×20 min, turnir nije bio nagradni već je njegov cilj bio da svi dječaci igraju što više. Pohvale domaćinu na odličnoj organizaciji.

Drugi dan, u nedjelju, dječaci su gostovali u Bjelovaru u sklopu 11. kruga 1.HRLDB Sjever gdje su odigrali četiri prvenstvene utakmice. Koprivnica 1 je upisala poraz od Bjelovara 1 i uvjerljivo pobijedila Bjelovar 2, dok je Koprivnica 2 izgubila od Bjelovara 2 i uvjerljivo od Bjelovara 1.
Slijedi nam odlazak na turnir “Bjelovarski kesizubac” koji se održava 2. i 3. travnja u Bjelovaru.

UTAKMICE 3. KRUGA  MŽRL 2008/2009

Koprivnica – SD Srednje škole. Gledatelja: 200.

U subotu mo bili domaćini 3. kruga MŽRL u minirukometu za dječake rođene 2008 i mlađe. Ugostili smo ukupno 17 ekipa od toga Bjelovara (1, 2, 3, 4), LiPe (1, 2), Daruvara, Slatine (1, 2), Virovitice (1, 2, 3), Garešnice, Ivanske dok smo mi sami nastupili sa tri ekipe. Turnir je bio izrazito dinamičan, zanimljiv. Odigrane su 42 utakmice praralelno na dva terena. Zahvaljujemo se ovim putem našim Kadetima (suci) i Mlađim kadetima (zapisničari) na pomoći oko organizacije.
Sljedeći turnir se održava u Pakracu 14./15. travnja.
FOTOGALERIJA MINIĆI na Facebook-u


“HUMANITARNA UTRKA ZA TANJU TISAJ” KOPRIVNICA

U subotu su naši članovi sudjelovali u “Humanitanoj utrci za Tanju Tisaj” u Koprivnici. Nastupili su Fran Piskač (2000m) te Karlo Sabolić, Leon Piskač, Denis Baronić i Matija Rušak (3000m). Naš Denis Baronić osvojio je 2. mjesto u utrci na 3000 metara. Bravo Denis!!!!