[MOVEMBER] STUDENI SE BLIŽI KRAJU, BRKOVI SVE VEĆI

27 stu

Danas smo nakon mjesec dana bez brijanja posjetili našeg Bricu No.1. Brade su prošlost i ostali su samo brkovi. Brkovi su simbol borbe protiv raka prostate kao i raka testisa. Zahvaljujemo se nogometašima i članovima NK Miklinovec koji su nas podržali u ovoj borbi. Prilikom brijanja skupljali smo donacije za Hrvatsku ligu protiv raka kako bi konkretno pomogli u suzbijanju ovih bolesti. Zahvaljujemo se ovim putem i našem Gradonačelniku g. Mišelu Jakšiću koji nas je došao podržati u ovoj akciji. Zahvaljujemo se i našem Brici No.1 odnosno Romano Andrašić i njegovoj supruzi Andreji Ledinski-Andrašić, što su nas velikodušno ugostili i počastili.
Akcija MOVEMBER završava u 16:00 sati u nedjelju nakon utakmice seniora protiv ekipe Bjelovara II u dvorani Gimnazije, kada će svi seniori tijekom utakmice nositi brkove. Za vrijeme utakmice naša kutijica sa slika u koju skupljamo donacije, biti će dostupna našim velikodušnim navijačima.
Još jedan Movember je uskoro iza nas i mi se osjećamo iznimno ponosno.
Za kraj, i ove godine održavamo izbor “najboljeg brka” na našim Facebook stranicama. Ove godine smo pripremili i neke promotivne nagrade za naše, nasumičnim odabirom, izabrane glasače za najbolji brk.
A evo i naših brkova…

« od 14 »