[VIKEND] KADETI BEZ USPJEHA, DJAČACI “A” POLOVIČNO

26 stu

UTAKMICE   5.KRUGA  1.HKRL-e

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Moslavina   24:35 (11:18)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Maksimir Pastela   22:25 (13:12)

Zagreb – Dvorana XV gimnazije. Gledatelja: 80. Suci: M.Duspara, H.Rogić. Nadzornik: A.Njuhović.
RK Koprivnica  Hangar 18: Vučković, Sabolić 1, Vlašić 7, Friščić 6, Jakupec, Kovačić 9, Lazar 11(1), Skupnjak, Žarić 6/1/, Dukić, Kosmač 5. (Zbroj pogodaka u obje utakmice).
Trener: Branko Krajačić.

Kadeti Koprivnice Hangar 18 odigrali su utakmice 5.kruga, u kojem su odmjerili snage sa vršnjacima Moslavine i Maksimir Pastele. Izgubili su u oba susreta ali ne čudi previše jer su ovaj tjedan uz izostanak, zbog školske obveze imali i previše zdravstvenih problema. Dosta povreda bitnih (vanjskih) igrača, utjecalo je da  se na odigravanje utakmica u Zagrebu, otišlo u desetkovanom sastavu. Raspored je htio da su kao otežavajuću okolnost igrali i dvije utakmice za redom što je dodatno otežalo situaciju. U prvoj utakmici protiv Moslavine bilo je jasno da se ne može ostvariti pozitivan rezultat, dok je u drugoj protiv Maksimir Pastele, Koprivnica tražila svoju šansu. Igrala je dobro i imala aktivan rezultat sve do zadnje  četvrtine utakmice. Niti jedna ekipa nije ostvarila značajniju prednost a koprivnički su rukometaši prvi dio dobili s pogotkom prednosti (13:12). Stalna izmjena rezultata do 19:19, a onda umor čini svoje pada i koncentracija i rukometaši Pastele rade seriju od 6:0 (19:25). Nismo izdržali a do kraja utakmice uspjeli smo samo smanjiti prednost na konačnih 22:25. Šteta jer bi u nekim drugim okolnostima u ovoj utakmici, sigurno ostvarili povoljniji rezultat.

UTAKMICE   6. KRUGA  1.HRLDA-Sjever

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Vidovec   29:10 (15:6)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Varaždin   15:28 (8:12)

Koprivnica – Dvorana Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: L.Peharda, M.Presek. Nadzornik: R.Budimir.
RK Koprivnica  Hangar 18: Canjuga, Gečić 2, Sinković 1, Veh 10, Miklošić, Evačić 15, Jadan 6, Pranić, Mikačić 3, Filipović, Hemetek 5, Zovko, Ivačić 2, Zvonarek. (Zbroj pogodaka u obje utakmice). Treneri: M.Zrakić i H.Budaj.

U subotu su naši Dječaci “A” odigrali utakmice 6. kruga protiv vršnjaka iz Vidovca i Varaždina. U prvoj utakmici protiv Vidovca u niti jednom trenutku nije bila upitna naša pobjeda te smo utakmicu rutinski i pod kontrolom rezultata priveli kraju. U drugoj utakmici protiv Varaždina loše otvaramo utakmicu zbog tehničkih pogrešaka u napadu te se Varaždinci odvajaju na +5. Naši dječaci se ne predaju već pokušavaju stići zaostatak te se približavaju na -2 međutim više od toga nije išlo i Varaždin je zasluženo odnio važna dva boda. Nama ostaje da se okrenemo zadnjem krugu (KTC/Trnovec) i međusobnoj utakmici s Ludbregom.