[IZVJEŠĆA] SENIORI POBJEDA, KADETI PORAZI, A DJEČACI “A” POLOVIČNO

18 lis

UTAKMICA 2. KOLA 3.HRL- e SJEVER

RK KOPRIVNICA HANGAR 18 : RK ČAKOVEC 2   30:16 (18:9)
Koprivnica – SD Gimnazija Fran Galović. Gledatelja: 150. Suci: A. Erceg i Š. Vidaković. Nadzornik: I.Prpić.
RK Koprivnica Hangar 18: Skupnjak, Horvat, Dujaković 9, Vlašić, L.Peričić 3, Karlović 2, B.Peričić, Kovačić 3, Pranjić 3, Udovičić 3, Šumandl 7, Žarić, Ivačić, Požgaj. Trener:Branko Krajačić.
RK Čakovec 2: Hamer, Kos 1, Golubić 2, Srebrenjak 1,Želežnjak, Vaser, Hozjan 1, Čapalija 2, Kocijan 1, Hozmec, Škoro, Belović, Ninić 2, Lukman 2, Horvat 4. Trener:Antonio Anđel

Sedmerci: Koprivnica Hangar 18: 2(-). Čakovec: –
Isključenja: Koprivnica Hangar 18 (8 min.): Dujaković, B. Peričić(2+2) i Udovičić. Čakovec 2 (8 min.): Kos, Vaser i Želežnjak (2+2).

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 prošlog su vikenda u utakmici 2.kola 3.HRL-e na svojem parketu ugostili drugu ekipu Čakovca. Bio je to premjerni nastup u novoj sezoni pred svojim navijačima a ostvarena je visoka pobjeda i upisani su novi bodovi.  Već od prve minute bilo je očito da su koprivnički rukometaši iskusniji i kvalitetniji sastav a jedina nepoznanica bio je krajnji rezultat. Konačnih +14 (30:16) i nije prava slika jer su domaći rukometaši zadnjih desetak minuta odigrali vrlo loše. Zadovoljni razlikom od +18 (29:11) u 50.minuti susreta dolazi do opuštanja što gosti  koriste, postižu nekoliko laganih pogodaka i smanjuju razliku i ublažavaju poraz. Ako bi izuzeli posljednjih desetak minuta, ukupno gledajući, možemo biti zadovoljni igrom koju su prikazali domaći rukometaši.

« od 38 »

UTAKMICE 2.KRUGA  1.HKRL-e

RK Koprivnica Hangar 18 : RK PPD Zagreb 21:32 (9:11)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Dubrava 18:30 (11:15)
Zagreb – SD Dubrava. Gledatelja: 50. Suci: J.Kuhar i V.Šoić. Nadzornik: A.Josić.
RK Koprivnica Hangar 18: Vučković, Sabolić 1, Vlašić 5, Šijak 3, Kovačić 12, Behin, Skupnjak, Žarić 9, Ivačić 2, F.Piskač 1, L.Piskač, Milošević 3, Kosmač 3. (Zbroj pogodaka u obje utakmice). Trener: Branko Krajačić.

Drugi krug 1.HKRL-e odigran je u Zagrebu a nasuprot koprivničkim kadetima stajale su vrlo jake ekipe PPD Zagreb i Dubrava. Bez respekta ušli smo u ogled sa Zagrebom i dok je bilo snage držali rezultat ali kako je utakmica odmicala, nismo imali širinu i došlo jer do zamora a time i pada u igri što je na kraju rezultiralo sigurnom pobjedom PPD-a. Isti scenarij iz prve utakmice, viđen je i protiv Dubrave a umor je bio izraženiji pa je i rezultatski zaostatak veći, iako je Dubrava slabija ekipa od PPD-a. Kad je riječ o turnirskom načinu natjecanja, imamo veliki problem koji jednostavno zbog objektivnih razloga nismo u stanju riješiti. U kratkom vremenu moramo odigrati dvije utakmice i zbog premalog fonda igrača i širine klupe, nismo u stanju odraditi zadaću do kraja. Uz nedostatak igrača ograničavaju nas i povrede a još uvijek čekamo da se neki igrači probude i budu korisniji jer je trenutno premalo raspoloženih igrača da bi i rezultat bio bolji.

 

UTAKMICE 2.KRUGA  1.HRLDA-Sjever

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Čazma 21:20 (9:8)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Bjelovar 23:26 (10:16)
Bjelovar – SD Bjelovar. Gledatelja: 50. Suci: Bedeković i Peić. Nadzornik: Ožegović.
RK Koprivnica Hangar 18: Canjuga, Pranić, Hudinčec, Jadan, Evačić, Sinković, Hemetek, Mikačić, Ivačić, Gečić, Zvonarek, Filipović, Zovko, Premec, Udovičić Treneri: Zrakić, Budaj.

Prvu utakmicu protiv Čazme loše smo ušli u susret te smo promašili previše čistih prilika, drugo poluvrijeme smo se sabrali, povećali prednost na +5 golova i utakmicu priveli kraju u svoju korist. Drugu utakmicu za redom u turnirskom sustavu igrali smo protiv ekipe Bjelovara. Protiv Bjelovara smo odigrali dobru utakmicu, sa velikim zalaganjem, imali smo dosta nepotrebnih pogrešaka koje su nas udaljavale od protivnika svaki puta kad bi mu se približili i koje su nas na kraju koštale poraza. Nadamo se da ćemo ove pogrešake iskoristiti kao pouku za sljedeće utakmice.