[IZVJEŠTAJ] SENIORI PRIJATELJSKI, DJEČACI “B” PRVENSTVENO U IVANCU, DJEČACI “A” I ML.KADETI NA TURNIRU U VALPOVU

25 ruj

Nakon dugih priprema stigla nam je i sezona 2019/2020, doduše ne za sve ekipe ali je na vratima.


DJEČACI “B” GOSTOVALI U PRVOM KOLU U IVANCU

Sezonu su službeno otvorili naši najmlađi natjecatelji u sustavu HRS-a a to su Dječaci B (rođ. 2008/09) koji su gostovali u Ivancu kod ekipa RK Ivančica-Ivanec. Domaćin se kao i mi također od ove sezone natječe s dvije ekipe u natjecanju.
Za naše ekipe nastupili su: Horvat, Huzak, Matijaško, Biljan, Ećimović, Grčić, Kereš, Kralj, Sinjeri, Nemec, Vorih, Lončarić, Mustač, Žgela, Keser, Kišiček, Marić, Matica, Brunec, Hrenić, Piliček, Stojaković. TreneriBudaj, Kušenić.

RK IVANČICA-IVANEC(1)  – RK KOPRIVNICA-NOA(1)   20:11
RK IVANČICA-IVANEC(2)  – RK KOPRIVNICA-NOA(2)   14:12
RK KOPRIVNICA-NOA(2) – RK IVANČICA-IVANEC(1)   8:35
RK KOPRIVNICA-NOA(1) – RK IVANČICA-IVANEC(2)   17:8


SENIORI PRIJATELJSKE UTAKMICE S ČAKOVCEM-2 I VARAŽDINOM

Nakon priprema koje su počele još u kolovozu naši seniori su odigrali dvije pripremne utakmice sa drugom ekipom novog prvoligaša Čakovca kao i novajlijom u seniorskom rukometu ekipom Varaždina. U obje utakmice treneri su koristili sve igrače na raspolaganju, kako stare od prošle sezone tako i neke nove-stare povratnike. Veseli činjenica da se unatoč odlasku pojedinaca iz kluba raspolažemo sa zadovoljavajućim brojem igrača. Naravno pripremne utakmice i prvenstvene su dvije sasvim različite priče ali prema do sada prikazanom možemo očekivati borbu za vrh tablice.


DJEČACI “A” I MLAĐI KADETI NASTUPILI NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U VALPOVU

Naši Dječaci “A” (rođ. 2006/07) i Mlađi kadeti (rođ. 2004/05) nastupili su 21. i 22. rujna na međunarodnom turniru u Valpovu. Uzimajući u obzir činjenicu da su obje ekipe ove godine promijenile trenere, turnir je odlično poslužio kako bi se isprobale nove ideje i vizije trenera. Na kraju su Dječaci A završili na 8. mjestu dok su mlađi kadeti završili na 10. mjestu.
S obzirom na sastav u kojem su naše ekipe nastupile, treneri su zadovoljni prikazanim ali i nezadovoljni pristupom u pojedinim utakmicama. Ostaje nam još dosta vremena za popravak uočenih grešaka prije početka prvenstva.