[TURNIR] 3. KOPRIVNICA-NOA KUP – 2006/2007

6 svi

U subotu 4.5.2019. održan je 3. međunarodni turnir Koprivnica-Noa Cup za dječake rođene 2006. i mlađe. Turnir je okupio respektabilne ekipe iz regije koji odlično rade sa mlađima u svojim klubovima (PPD Zagreb, Š.R.Banja Luka, Rk Kozara-Mlijekoprodukt, MRD Dobova, Rk Koprivnica-Noa). Naši dječaci turnir su “odradili” odlično, upisali su tri pobjede i jedan poraz i osvojili drugo mjesto. Poraz je bio od ekipe PPD-a koja je kroz cijeli turnir prikazala odličnu igru te ga i zasluženo osvojila.

Najboljim igračem turnira proglašen je Stjepan Gajšak (PPD), najbolji golman je Ivan Šimun Mikulić (Koprivnica-Noa), a najbolji strijelac je Fran Premec (Koprivnica-Noa) sa 23 postignuta pogotka.
Turnir je ekipama poslužio kao dobra priprema za Prvenstvo Hrvatske koje se održava od 30.5.-2.6.2019. u Umagu kao i našim susjedima iz regije za njihova nacionalna prvenstva.

Zahvaljujemo se svim sudionicima na dolasku, navijačima na korektnom navijanju. Nadamo se da su se svi sretno i zadovoljni vratili svojim kućama i da se vidimo na sljedećem Koprivnica-Noa Kupu.
Također, zahvaljujemo se roditeljima volonterima koji su se pripremom domaćih delikatesa pobrinuli da se naši gosti na turniru osjećaju kao kod kuće kao i Podravkinom Muzeju hrane kojeg su ekipe posjetile.
Iza nas je jos jedan odličan turnir i nadamo se da će sljedeće godine biti još bolji i veći. Samo jakoooo!!
Poredak:
1. RK PPD Zagreb
2. RK Koprivnica-Noa
3. Š.R. Banja Luka
4. RK Kozara-Mlijekoorodukt
5. MRD Dobova
Najbolji pojedinci:
Najbolji igrač – Stjepan Gajšak (PPD)
Najbolji golman – Ivan Šimun Mikulić (Koprivnica-Noa)
Najbolji strijelac – Fran Premec (Koprivnica-Noa)