[IZVJEŠTAJ] SENIORI, MLAĐI KADETI, DJEČACI “B”…

11 ožu

2. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

19.kolo:  RK KOPRIVNICA-NOA :  RK ZG DUBRAVA   30:33 (17:17)

Koprivnica – SD Gimnazija F.Galović. Gledatelja: 200. Suci: Božiković/Đurinović. Nadzornik: M.Jeftić.

RK Koprivnica  NOA: Mandić, Sabolić, Stričević, Dujaković, Vlašić, Karlović, Udovičić, Pranjić, Vorkapić, Lorber, Šumandl, Šprem, Žarić, Baronić, Kosmač. Trener: F.Turk, Pom.trener: Sabolić

U subotu su na domaćem parketu naši rukometaši upisali pobjedu u 19. kolu 2.HRL-Sjever protiv ekipe “GRK Varaždin 1930-2”. U utakmici koja je samo u otvaranju bila u egalu do rezultata 5-5, naši su rukometaši pokazali iznimnu volju i želju za pobjedom protiv mlade druge ekipe Varaždina. Ovom pobjedom približili smo se ekipama plasiranima iznad nas i omogućili si malu nadu u mogući opstanak u drugoligaškom društvu. Pristup prikazan na subotnjoj utakmici je upravo onakav kakav želimo gledati i kakav nas je doveo u ovaj rang. Na kraju u utakmici je bilo nekoliko nehotičnih ozljeda od kojih je nadeblji kraj izvukao naš Jan Šumandl.
Sljedeće kolo je na rasporedu već u petak u 17:45 sati u Ludbregu.


1.HMKRL-Sjever – 7.KRUG

Pobjeda i neriješeni ishod mlađih kadeta

RK Koprivnica NOA: Canjuga, Pranić; Zvonarek, Evačić, Sinković, Jadan, Mikačić, Veh, Miklošić, Gečić, Kovačić, Ivačić, Marić, Zovko, Galkin, Golčić. Trener: I.Stubičar.

REZULTATI:
Rk Trnovec – Rk Koprivnica-Noa  19:26
Rk Koprivnica-Noa – Rk Ludbreg   14:14
Rk Koprivnica-Noa – Rk KTC   10:0

Mlađi kadeti gostovali su u Ludbregu gdje su odigrali utakmice s ekipom Trnovca, KTC-a i domaćinom Ludbregom. Zbog nedolaska ekipe KTC-a utakmica je registrirana rezultatom 10:0 u korist Koprivnice. Ekipa Trnovca pružala je neko vrijeme dobar otpor, ali to nije bilo dovoljno za neko veće iznenađenje. Utakmica s domaćinom Ludbregom bila je neizvjesna do samog kraja. Loš ulazak u utakmicu, veliki broj promašenih zicera kroz utakmicu omogućio je domaćinu konstantnu prednost. Na kraju možemo biti zadovoljni neriješenim ishodom.
Trener: Igor Stubičar


1.HRLDB-Sjever – 8.KRUG

Utakmice Dječaka B s vršnjacima iz Čakovca

RK Koprivnica NOA: Lončarić, Bačani, Banek, Keser, Marić, Matijaško, Vujčec N., Vujčec L., Nemec, Žgela, Ećimović, Sinjeri, Huzak, Brunec, Demeter, Biljan, Horvat, Kadija, Matica, Dević, Strelec, Kralj, Piliček, Vorih, Piskač, Lovrenčić, Subotičanec, Stojaković, Kereš, Grčić. Treneri: M.Zrakić i H.Budaj.

REZULTATI:
MRK Čakovec – RK Koprivnica-Noa-1   15:15
RK Koprivnica-Noa-2 – MRK Čakovec   19:25
RK Koprivnica-Noa-1 – RK Koprivnica-Noa-2   23:15

Naši Dječaci B (2008. i mlađi) odigrali su utakmice s vršnjacima iz Čakovca. U prvoj utakmici ekipa Koprivnica-Noa-1 je vodila cijelu utakmicu ponekad i sa pet pogodaka prednosti ali pred sam kraj nedostajalo je koncetracije i smirenosti za privesti utakmicu u svoju korist te je susret završio neodlučeno. U drugoj utakmici ekipa Koprivnica-Noa-2 je izgubila od Čakovca. S obzirom da smo na jesen u obje utakmice bili poraženi raduje nas napredak u igri koji je evidentan. Na kraju su naše ekipe odigrale međusobnu obaveznu utakmicu.

cof