[IZVJEŠTAJ] SENIORI ŽESTOKO DO KLJUČNIH BODOVA, KRENULA ŠKOLA RUKOMETA

12 velj

PRVENSTVENA  UTAKMICA 2.HRL-e SJEVER

15.kolo:   RK KOPRIVNICA-NOA :  RK TRNOVEC    22:17 (11:9)

Koprivnica – SD Gimnazija F.Galović. Gledatelja: 200. Suci: Kopač/Prelogar. Nadzornik: Marić.
RK Koprivnica  NOA: Mandić, Sabolić, Dujaković, Vlašić, Karlović, Udovičić, Vučković, Pranjić, Lorber, Šumandl, Baniček, Šprem, Žarić, Ivačić, Kosmač, Blažeković. Trener: F.Turk, Pom.trener: Sabolić

U prvom kolu pred domaćom publikom u nastavku teške sezone koprivnički rukometaši su izborili iznimno važnu pobjedu protiv iskusne ekipe RK Trnovca. Iako rezultat ni u jednom trenu nije bio upitan jer su vodili od samog početka na terenu je bila žestoka borba. Nakon dobrog otvaranja utakmice gosti su bili primorani zvati prvi time-out već u 5 minuti susreta. Nakon toga gosti se bude i igra se gol za gol tokom cijele utakmice. Koprivnički rukometaši održavaju konstantnu prednost od 2-3 gola ali nikako da se odvoje na više i privedu utakmicu mirno kraju. Na terenu se igrala čvrsta muška igra gdje su se doslovno dijelile batine i u obrani i u napadu s obje strane. Utakmica s malo golova to i potvrđuje ali i veseli da je naša obrana odigrala odlično a u rukometu znamo da se utakmice pobjeđuju u obrani što je u ovom slučaju presudilo utakmicu. Čestitke dečkima s nadom da sa ovakvim pristupom možemo napraviti odmak od začelja tablice.
Sljedeće kolo gostujemo kod RK Ivančice-Ivanec u subotu u 19:00 sati.

FACEBOOK FOTOGALERIJA


1.HMKRL-SJEVER – Prijateljske utakmice

RK Koprivnica NOA: Pranić, Canjuga, Galkin; Ivačić, Miklošić, Marić, Gečić, Veh, Filipović, Mikačić, Jadan, Sinković, Zvonarek, Lokotar, Kovačić, Premec, Golčić. Trener: I. Stubičar.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa – Rk Bjelovar   21:26
Rk Garešnica – Rk Koprivnica-Noa   20:27

Mlađi kadeti su u subotu odigrali prijateljske utakmice s ekipom Bjelovara i Vidovca. Utakmice u kojima je rezultat bio u drugom planu, svima su dobro poslužile za uigravanje. Ekipa Koprivnice upisala je jednu pobjedu i jedan poraz. U prvoj utakmici Bjelovar je bio uspješniji, a u drugoj utakmici svladan je Vidovec. Okrećemo se dalje treninzima i pripremamo za početak drugog dijela prvenstva.
Trener: Igor Stubičar


1.HRLDA-SJEVER – 8.KRUG

RK Koprivnica NOA: Mikulić, Galkin, Vrdoljak, Šijak; Grubić, Premec, Kovačić, Švenda, Đuranek, Pranić, Golčić, Udovičić, Koštarić, Belčić, Ivić, Jalšić, Srbiš, Jug, Đurđina. Treneri: I.Stubičar, T.Kušenić.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa (1) – Rk Vidovec   22:11
Rk Koprivnica-Noa (2) – Rk Prelog   10:0
Rk Vidovec – Rk Koprivnica-Noa (2)   25:16
Rk Prelog – Rk Koprivnica-Noa (1)   0:10

Dječaci rođeni 2006. i mlađi u sklopu 8. kruga 1.HRLDA Sjever, odigrali su dvije prvenstvene utakmice sa domaćinom Vidovcem. Druge dvije utakmice nisu odigrane zbog nedolaska ekipe Preloga pa su te utakmice registrirane rezultatom 10:0.
U sljedećem kolu u goste nam dolaze ekipe Rk Ivanec Ivančica i Grk Varaždin.
Trener: Igor Stubičar


1.HRLDB-SJEVER – 6. KRUG

RK Koprivnica NOA: Bačani. Banek. Begović L i N. Belković. Biljan. Brunec. Demeter. Dević. Grčić. Horvat. Hrenić. Huzak. Kadija. Kereš. Keser. Kišiček. Kralj. Labaš. Lončarić. Marić. Matica. Matijaško. Nemec. Piliček. Sinjeri. Stojaković. Strelec. Subotičanec. Vorih. Vujčec L i N.
Trener: H.Budaj

REZULTATI:
Rk Garešnica – Rk Koprivnica-Noa (2)   14:6
Rk Daruvar – Rk Koprivnica-Noa (1)   15:9

Rk Koprivnica-Noa (1) – Rk Garešnica   16:13
Rk Koprivnica-Noa (2) – Rk Daruvar   8:21

U nedjelju su u sklopu 6. kruga 1.HRLD “B” Sjever dječaci rođeni 2008. i mlađi odigrali gostujuće prvenstvene utakmice u Garešnici protiv ekipa Garešnice i Daruvara. I dok su nas na početku sezone na domaćem terenu navedene ekipe glatko pobjedile ovaj put je bilo malo drugačije. Pobjedom protiv Garešnice te porazom od Daruvara unatoč vodstvu na poluvremenu pokazali smo koliko smo napredovali u odnosu na jesenski dio prvenstva. Prikazani napredak nas iznimno raduje kao i velika podrška roditelja s tribina kojima se ovim putem zahvaljujemo. Trener: Mišo Zrakić