[TURNIR] MLAĐI KADETI NASTUPILI U BANJA LUCI

31 kol

Rukometaši 2004/2005 godišta sudjelovali su 24./26.08.2018. na jakom međunarodnom turniru u Banja Luci. Natjecali su se u skupini sa domaćinom Borcem iz Banja Luke i Gračanicom. Pobjedom 19:13 protiv Borca i pobjedom protiv Gračanice 24:19, zauzeli su prvo mjesto u skupini koja ima je otvarala vrata 1/2. Slijedila je utakmica protiv Dugog Sela koju su naši momci otvorili rezultatom 5:0 i gdje su u prvom dijelu bili uvjerljivo bolji. Previše isključenja i los kriterij sudaca u drugom dijelu usmjerio je utakmicu u korist Dugog Sela.

Predstojala je utakmica za borbu za 5.mjesto protiv Kozarske Dubice koju su naši dečki ponovno izgubili. Povreda naših igrača utjecali su na ishod rezultata utakmice. Svi napori i povrede odrazile su se na posljednjoj utakmici protiv Lokomotive iz Brčkog gdje su naši dečki izgubili i zadnju šansu da osvoje 7.mjesto na turniru.

Osvojeno 8.mjesto od 12 ekipa na jakom međunarodnom turniru pokazatelj je da ovi momci mogu parirati svakoj ekipi i da su spremni za velike rezultate. Treba naglasiti da se nakon svake odigrane utakmice birao najbolji igrač svake momčadi, a kod nas su se istakli Marko Canjuga, Vjekoslav Evačić, Jan Sinković, Lucas Gečić i Marin Pranić. Bravo momci!!!

RK Koprivnica-NOA: M. Canjuga, M.Pranić, J.Hemetek, l.Gečić, M.Ivačić, V.Evačić, J.Sinković, F.Zvonarek, L.Lokotar, M.Jadan, B.Mikačić, D.Veh, M.Marić. Trener: M.Rušak

« od 122 »