[IZVJEŠTAJ] SENIORI REMI ZA KRAJ, DJEČACI “A” I “B” POTVRDILI PLASMANE NA ZAVRŠNICE

9 svi

UTAKMICA 22. KOLA 3.HRL- e SJEVER  

RK ILOVA : RK KOPRIVNICA HANGAR 18   36:36 (20:17)

Grubišno Polje – ŠSD. Gledatelja: 50. Suci: T.Kolenko i V.Malek. Nadzornik: V.Kramar.
RK Koprivnica  Hangar 18: Šprem, Sabolić, Hajster, Dujaković 1, Vlašić 1, L.Peričić 5, Karlović 6, B.Peričić 1, Lazar 9, Udovičić 7, Žarić 6, Kosmač. Trener:Branko Krajačić.
RK Ilova: Bijelić, Roček, Bradešić, Orct 4, Đerke, Brzak 9, Babić 8, D.Soldan 2, Vereš 13/6/, C.Soldan. Trener: Damir Đerke.

Sedmerci: RK Ilova: 6/6. RK Koprivnica Hangar 18: -.
Isključenja: RK Ilova (4 min.): Orct i Babić.  RK Koprivnica Hangar 18(4 min.): Sabolić i L.Peričić.

Posljednje kolo Prvenstva rukometaši Koprivnice Hangar 18, odigrali su gostujući u Grubišnom Polju i ostvarili neodlučen rezultat. Bila je to utakmica gotovo prijateljskog karaktera. Naslov prvaka već je prije osiguran (i proslavljen) a koprivnički su rukometaši nastupili u nekompletnom sastavu. Igralo se gotovo bez obrana, što potvrđuje i rezultat 36:36, a podjela bodova je u konačnici i najpravedniji ishod. Ukupno gledajući iza rukometaša Koprivnice Hangar 18 je jedna impresivna sezona u kojoj su ostvarili: osamnaest pobjeda, jedan neodlučen rezultat i samo jednom izgubili – „kapa do poda“. Trener: Branko Krajačić


UTAKMICA 14. KRUGA 1.HRLDA-e SJEVER  

RK TRNOVEC : RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   12:33
RK KTC : RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   16:25

Trnovec – ŠSD. Gledatelja: 50. Suci: Špirenec/Magić. Nadzornik: M.Peković.
RK Koprivnica  Hangar 18: Canjuga, Pranić, Veh, Jadan, Sinković, Zvonarek, Evačić, Hemetek, Gečić, Ivačić, Miklošić, Filipović, Zovko, Lokotar, M.Marić. Treneri: M.Zrakić i H.Budaj

Posljednji krug natjecanja u ligi za Dječake A naši dječaci su odigrali u Trnovcu protiv istoimenog domaćina i njihovog para ekipe KTC-a iz Križevaca. S obzirom da se radi o ekipama iz donjeg dijela tablice očekivale su se dvije pobjede koje su i na kraju ostvarene. I dok je u prvoj utakmici bio nešto lošiji početak zbog pristupa “lako ćemo”, u drugoj utakmici nije bilo problema i cijelo vrijeme smo kontrolirali utakmicu i stalno povećavali prednost.
Ovim pobjedama smo ostvarili konačni plasman na 4. mjestu regije Sjever što nas vodi po treću godinu za redom na Završnicu državnog prvenstva koja će se opet održati u Umagu (24.05.-27.05.). Slijede pripreme kako bi se što bolje predstvili na Završnici te nadmašili prošlogodišnje 9. mjesto. Trener: M.Zrakić


UTAKMICA 14. KRUGA 1.HRLDB-e SJEVER  

Viro-Virovitica (1) – Koprivnica Hangar 18 (2)   25:11
Viro-Virovitica (2) – Koprivnica Hangar 18 (1)   4:25
Koprivnica Hangar 18 (2) – Viro-Virovitica (2)   19:8
Koprivnica Hangar 18 (1) – Viro-Virovitica (1)   16:17

 

Virovitica – ŠSD Virovitica. Gledatelja: 100. Suci: Mikolčić/Predragović. Nadzornik: Brabec.
RK Koprivnica  Hangar 18: Tetec, Galkin, Mikulić, Šijak; Jalšić, Evačić, Belčić, Vazdar, Kranjčec, Ivić, Jug, Kovačić, Srbiš, Koštarić, Bijač, Salajec, Đuranek, Grubić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Švenda, Milošević, Veh, Golčić. Trener: I. Stubičar.

Vrući teren je bio u Virovitici u sklopu zadnjeg 14. kruga 1.HRLDB Sjever gdje su odigrane četiri prvenstvene utakmice. Koprivnica 2 upisala je po jednu pobjedu i poraz. Virovitici 1 pružali su dobar otpor prvih 15 minuta da bi se nakon toga domaćini znatno odvojili i uvjerlivo slavili, a protiv Virovitice 2 cijelu utakmicu su igrali borbeno i disciplinirano te na kraju uvjerljivo slavili.

Kod Koprivnice 1 epilog je bio malo drugačiji, Viroviticu 2 su uvjerljivo pobijedili, dok se protiv Virovitice 1 odvijala prava drama tokom cijele utakmice s obzirom da je domaćinu trebala pobjeda za plasman na Završnicu prvenstva Hrvatske. Kod rezultata 15:12 za domaćina radimo seriju od tri pogotka i dolazimo na 15:15 nakon čega se igralo gol za gol. U zadnjem napadu imali smo šansu doći do neriješenog ishoda, ali sreća je ovaj puta bila na strani virovitičana koji su na kraju slavili. Valja spomenuti i čudan kriterij sudaca iz Virovitice tokom cijele utakmice koji nije bio jednak za obje ekipe.
19.5.2018. nas čeka pripremni Međunarodni turnir koji će se održati u gimnaziji “Fran Galović”. Gostuju ekipe iz četiri zemalja: Eles akademija (HUN), Gorenje Velenje (SLO), ŠR Banja Luka (BiH), PPD Zagreb i Koprivnica Hangar 18 (HR).

UTAKMICE 5. KRUGA  TURNIRA MINI-RUKOMETA – VIROVITICA
Naši dječaci rođeni 2008/2009 godine nastupili su u nedjelju na 5. turniru mini-rukometa koji se održavao u Virovitici. Dječaci su nastupili podijeljeni u dvije ekipe. Obje ekipe su imale podjednak omjer pobjeda i poraza. Raduje što se vidi kroz ove turnire konstantni napredak u igri kod svih igrača.
Nastupili su: Piskač, Keser, Labaš, Nemec, Matijaško, Bačani, Ećimović, Huzak, Sinjeri, Kralj, Lončarić, Kereš, Horvat, Piliček, Subotičanec. Trener: B.Stančin