[IZVJEŠTAJ] SENIORI I DJEČACI 100%, KADETI POLOVIČNO

11 pro

UTAKMICA 10. KOLA 3.HRL- e SJEVER  

RK NOVSKA : RK KOPRIVNICA HANGAR 18  22:39 (13:18)
Novska – SD Srednje škole. Gledatelja: 50. Suci: S.Nogić i D.Stjepanović. Nadzornik: J. Marinković.
RK Novska: Glavaš, Brulja, Šumar 5/1, Jovanović 1, Miloš, Troha 5, Pintar, Ciprić 1, Horaček, Vučić 2/1/, Kačavenda 3/1/, Klobućnik, Špoljarić 3, Mišljan 2. Trener: Vladimir Pipal.
RK Koprivnica  Hangar 18: Skupnjak, , Dujaković 11, Behin, Vlašić, L.Peričić 3, Karlović 5, B.Peričić 5, Kovačić 4, Pranjić 6/2/, Lazar, Žarić, Udovičić 5, Kosmač. Trener:Branko Krajačić.

Sedmerci: RK Novska: 7/3. RK Koprivnica Hangar 18: 3/2.
Isključenja: RK Novska (2 min.): Troha. RK Koprivnica Hangar 18 (8 min.): Dujaković, Kosmač, Kovačić i Skupnjak.

Rukometaši Koprivnice Hangar 18, uspješno su odradili gostovanje u Novskoj i nakon 10.kola, još uvijek su neporažena momčad 3.HRL-e. Poučeni prijašnjim iskustvom, na put u Novsku krenulo se opreznije i s puno više ozbiljnosti. Takav pristup donio je prednost koprivničkim rukometašima već u prvoj polovici utakmice+5 (18:13), iako se domaćin dobro držao na samom otvaranju sve do 15.minute. Drugi dio uz dobre obrane Skupnjaka i dva pogotka za redom, Koprivnica Hangar 18 diže prednost na +7, što je ubilo svaku nadu domaćih rukometaša. Koprivnica do kraja utakmice igra u istom ritmu a domaćin gubi motiv i volju, što i pokazuje konačnih +17 (39:22). Ostaje još jedno kolo, u kojem će koprivnički rukometaši na domaćem terenu ugostiti iskusnu ekipu Ilove, koja zaostaje tri boda a zauzima visoko treće mjesto na tablici. Utakmica s pravom nosi epitet derbija.
Trener: Branko Krajačić

UTAKMICE   6.KRUGA  1.HKRL-e

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Osijek  25:19 (11:15)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK NEXE  19:27 (11:14)
Našice – SŠD OŠ Kralja Tomislava. Gledatelja: 100. Suci: D.Pavlić,D.Plazinić, N.Knežević i D.Tunuković. Nadzornik: B.Androš.
RK Koprivnica  Hangar 18: Skupnjak 1, Sabolić, Vlašić 2, Šijak, Kovačić 12, Lazar 17(6), Behin 3, Žarić 7/1/, L.Piskač 1, Kosmač 1. (Zbroj pogodaka u obje utakmice). Trener: Branko Krajačić.

U utakmicama 6.kruga, kadeti Koprivnice Hangar 18 odmjerili su snage sa vršnjacima Osijeka i NEXE-a iz Našica, koji su i bili domaćin turnira. Još uvijek nekompletni i vidno umorni zbog kasnog termina utakmice u Novskoj, dobro su odradili prvi susret protiv Osijeka. Zaostatak od -4 u poluvremenu (11:15) nije ih obeshrabrio. Kao probuđeni počinju drugi dio i serijom od 9:1 okreću razliku u svoju korist (20:16). Treba naglasiti da je veliku ulogu u preokretu imao koprivnički vratar Skupnjak, koji je cijeli turnir branio na visokom nivou. Uz njega vrlo angažirana obrana i napadački raspoloženi Lazar i Kovačić i upisana je uvjerljiva pobjeda. Na žalost, drugu utakmicu nismo uspjeli izdržati u istom ritmu. Samo smo u prvom dijelu bili ravnopravan protivnik. U igri „gol za gol“ kod prednosti 11:10 dolazi do ključnog momenta utakmice, drugog isključenja M.Kovačića (prvo bez razloga a drugo opravdano). Moramo mijenjati sustav obrane, tako da ga obrambeno više nismo mogli koristiti a njegova je uloga u tom dijelu nemjerljiva. Posebno s razloga jer ekipa iz Našica ima odličnog kružnog napadača koji imponira svojom preciznošću, snagom i visinom a koji nam je u konačnici zabio 13 pogodaka, i upravo zbog ovih vrlina jedini se s njim može nositi M.Kovačić. Uz ovaj problem,  kako je utakmica odmicala, osjetio se umor a time i pad koncentracije i sigurnosti, što je na kraju uvjetovalo poraz. Nismo nezadovoljni!  Odigrali smo dobar turnir, pokazali karakter i da smo tako izgledali u nekim prijašnjim susretima, vjerojatno bi na našem kontu bilo upisano više bodova.
Trener: Branko Krajačić

UTAKMICE   7. KRUGA  1.HRLDA-Sjever 

RK Koprivnica Hangar 18 : RK KTC  29:10 (16:7)
RK Koprivnica Hangar 18 : RK Trnovec  33:22 (17:8)
Ludbreg – SŠD Ludbreg. Gledatelja: 100. Suci: Medved, Murić. Nadzornik: M.Peković.
RK Koprivnica  Hangar 18: Canjuga, Gečić 3, Sinković 4, Veh 10(1), Miklošić, Evačić 16(1), Jadan 8, Pranić, Mikačić 7, Filipović, Hemetek 9, Ivačić 1, Zvonarek 4. (Zbroj pogodaka u obje utakmice). Treneri: M.Zrakić i H.Budaj.

U utakmicama 7.kruga, dječaci “A”, RK Koprivnice-Hangar 18 bili su u Ludbregu domaćin ekipama KTC-a i Trnovca. S obzirom da je ovo zadnji krug i sam pogled na tablicu prije utakmica dao je naslutiti predstojeći scenarij. Evidentna razlika u kvaliteti, tehnici i snazi došla je do izražaja što se u konačnici vidi i u rezultatu kako na poluvremenu tako i na kraju utakmice. Odgovornim pristupom u igri u obje utakmice, naši su dječaci pokazali da se može kad se hoće i da je ovakav pristup bio u utakmicama s ozbiljnijim protivnicima, zasigurno bi završili s većim bodovnim kontom kao i višom pozicijom na tablici. Sada nam ostaju treninzi i pripreme za proljetni dio. Treninzi se nastavljaju do praznika tijekom kojih će naši dječaci nastupiti na turnirima u Varaždinu i Čakovcu.
Treneri: M.Zrakić i H.Budaj