[IZVJEŠĆA] SENIORI 7/7, MLAĐIM KADETIMA VAŽNE POBJEDE

19 stu

UTAKMICA 7. KOLA 3.HRL- e SJEVER

RK KTC2 : RK KOPRIVNICA HANGAR 18 23 : 34(13:15)
Križevci – SD Križevci. Gledatelja: 30. Suci: A.Jurić i D. Marčinković. Nadzornik: H. Stipanović.
RK KTC 2: Mušlek 3, Rešetar, Nemčić 6/2/, Novosel 6, Boroša 1, Samoščanec 4, Harča 2, Šporer, Adamić 1. Trener: Dragutin Miklečić
RK Koprivnica Hangar 18: Skupnjak, Horvat, Jakupec,  Dujaković 3, Vlašič 4, L.Peričić 3, Karlović 3/1/, B.Peričić 3, Kovačić 5, Pranjić 7, Lazar 3, Udovičić 2, Ivačić, Žarić 1, Kosmač. Trener:Branko Krajačić.
Sedmerci: RK KTC 2: 2/2. RK Koprivnica Hangar 18: 2/1.
Isključenja: RK KTC 2 (8 min.): Novosel, Harča i Nemčić 2+2. RK Koprivnica Hangar 18 (4 min.): Dujaković i Kovačić.

Jedno neugodno gostovanje, iako rezultat to ne pokazuje, odradila je Koprivnica Hangar 18 u Križevcima kod rukometaša KTC 2. Dobra i iskusna ekipa domaćina pružila je dobar otpor favoriziranim koprivničkim rukometašima i bila gotovo ravnopravan protivnik, posebno u prvom dijelu utakmice. Koprivnica bolje otvara utakmicu ali ne uspijeva stvoriti značajniju prednost. Štoviše, domaći rukometaši poravnavaju na 6:6 i uz dva pogotka odlaze na 8:6. Kratko je trajala prednost domaćina jer je koprivnička ekipa uhvatila ritam i okrenula rezultat i prvi dio riješila u svoju korist (15:13). U nastavku, prvi pogodak postižu igrači KTC-a 2 ali Koprivnica Hangar 18 je konkretnija i bolja i odlazi prvi puta na ozbiljnijih 20:14. Do kraja utakmice rutinski drži rezultatsku kontrolu a kako susret odmiče povećava i svoju prednost. Krajnjih +11 (34:23) možda i nije pravi prikaz i odraz snaga na terenu. Nekoliko dobrih obrana Skupnjaka, bolja realizacija Koprivnice Hangar 18 u drugom dijelu, širina klupe i spremnost, domaći rukometaši nisu mogli pratiti i to je donijelo uvjerljivu pobjedu i nove bodove. Dobra i zanimljiva utakmica, prije svega fer i korektna, u kojoj su obje ekipe pokazale dosta želje, a bodove na kraju ipak upisuje, ovog trena kvalitetniji sastav Koprivnice Hangar 18.


UTAKMICE 4. KRUGA 1.HMKRL-SJEVER

MRK ČAKOVEC – RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   14:17
RK PRELOG – RK KOPRIVNICA-HANGAR 18   15:31

RK Koprivnica Hangar 18: I.Buhić, D.Delimar, F.Friščić, K.Matišić, K.Mažar, D.Milošević, F.Piskač, L.Piskač, F.Špoljar, D.Vučković. Trener: M.Rušak.

Naši mlađi kadeti gostovali su u nedjelju u Prelogu gdje su odigrali utakmice 4. kruga natjecanja protiv vršnjaka iz Preloga i Čakovca. U neizvjesnoj utakmici protiv MRK Čakovca upisali su iznimno važnu pobjedu rezultatom 17:14 protiv direknog konkurenta za plasman u kadetsku ligu. Druga utakmica bila je protiv nešto lakšeg protivnika, RK Preloga koju su naši mlađi kadeti rutinski i bez napetosti odigrali vrlo sigurno s rezultatom 31:15. Potrebno je naglasiti kako su dečki nastupili u nešto oslabljenom sastavu što daje još veću vrijednost ostvarenom rezultatu. Bravo dečki…


UTAKMICE 4. KRUGA 1.HRLDB-SJEVER

RK BJELOVAR (1) – RK KOPRIVNICA-HANGAR 18 (1)   21:20 (10:10)
RK BJELOVAR (2) – RK KOPRIVNICA-HANGAR 18 (2)   22:26 (11:9)
RK KOPRIVNICA-HANGAR 18 (1) – RK BJELOVAR (2)   30:4 (15:2)
RK KOPRIVNICA-HANGAR 18 (2) – RK BJELOVAR (1)   13:31 (8:15)

RK Koprivnica Hangar 18: Tetec, Mikulić, Galkin, Đurđina; Đuranek, Grubić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Švenda, Golčić, Jalšić, Evačić, Belčić, Tržić, Obučina, Kukelščak, Kovačić, Milošević, Srbiš, Koštarić, Veh, Bijač. Treneri: I.Stubičar, E.Galkina, T.Kušenić.

U nedjelju su dječaci rođeni 2006. i mlađi odigrali četiri utakmice s vršnjacima iz Bjelovara u sklopu 4.kruga 1.HRLDB Sjever. Podijeljeni u dvije ekipe svaka je upisala po jednu pobjedu i jedan poraz. Bilo je jako uzbudljivo na terenu, vidjeli smo pregršt sjajnih poteza, borbu za svaku loptu. Moramo pohvaliti dječake zbog pristupa i velike srčanosti, bez obzira na poraze igrali su odlično i oni su naši pobjednici. Samo jakooo!
Hvala i roditeljima koji dolaze i prate nas, naša su velika podrška s tribina.


TURNIR U MINI-RUKOMETU ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE ROĐENE 2008. GODINE I MLAĐE

U subotu je u zajedničkoj organizaciji klubova Koprivnica-Hangar 18 i Podravka, održan prvi od pet dogovrenih turnira u mini-rukometu za dječake i djevojčice rođene 2008. godine i mlađe. Na turniru su uz naveden klubove, koji su nastupili svaki sa po tri ekipe, nastupili klubovi GRK Varaždin i MRK Čakovec svaki sa po dvije ekipe. Ekipe su bile podjeljene u dvije skupine sa po pet ekipa te jesvaka ekipa odigrala po pet utakmice, što je bio i cilj ovoga turnira, iskustvo igranja utakmica iznad rezultata. Na turniru je nastupili sveukupno 100-tinjak dječaka i djevojčica koji su po završetku istog dobili prigodne poklone našeg sponzora, Podravke kojoj se ovim putem i zahvaljujemo na podršci.
Sljedeći turnir održat će se u prosincu. Do tada zahvaljujemo se svima koji nam pomažu i podržavaju o ovom projektu. Za kraj donosimo nekoliko slika s turnira.

« od 9 »