[1. HRLDA SJEVER] POBJEDA PROTIV LUDBREGA

8 lis

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, u subotu ujutro ugostili su ekipu Ludbrega u sklopu 1. HRLDA Sjever.

Naši mladi rukometaši nisu bili dovoljno koncentrirani od samog početka – ni u obrani, ni u napadu. Previše tehničkih pogrešaka u fazi prijenosa lopte omogućilo je gostima dosta lakih pogodaka. Na poluvrijeme su naši dječaci otišli s – 3.

U nastavku im je zadatak bio poboljšati obranu i smanjiti broj grešaka. Napad je bio konkretniji, a obrana čvršća, te su doveli utakmicu u egal. Minutu prije kraja zabili su za vodstvo, nakon tog su se obranili i brzo zabili drugi pogodak. Pobjeda od dva razlike na kraju za naše dječake. Bilo je teško stalno se vraćati iz rezultatskog minusa, ali su uspjeli slaviti na kraju, što je pohvalno. Još jedan dokaz da utakmica traje 40 minuta i da se nikad ne treba predavati.

U idućem kolu naši gostuju u Novom Marofu gdje će odigrati utakmice protiv Marofa i KTC-a.

img-20161008-wa0018

RK Ludbreg – RK Koprivnica – Hangar 18 22:24 (13:10)

Igrali su: Hudinčec, Jukić; Bogdanić, Evačić 9, Ivačić, Jadan, Jakupanec, Kovačić 4, Mikačić 1, Miklošić 1, Mikulić, Pranić, Sinković 6, Sinjeri, Veh 1. Trener: Antonio Pranjić