[PRIJATELJSKE] DJEČACI “A” I “B” LIGA U KOPRIVNICI I ČAKOVCU, SENIORI U MAROFU

17 ruj

DJEČACI “B”
Danas su dječaci “B” rođeni 2006/07. godine odigrali prijateljske susrete sa vršnjacima iz Bjelovara i Preloga. Utakmice su poslužile kao uvertira za njihovo prvo ligaško natjecanje u koje kreću od ove sezone. Bilo je borbeno na terenu sa pregršt lijepih poteza i uz glasnu podršku roditelja sa tribina i svi su mogli uživati u prikazanome.
Slijedeći vikend kreće natjecanje kada ćemo ugostiti GRK VARAŽDIN i RK IVANČICU i ovo je bio dobar trening za sve sudionike.20160917_154314

RK Koprivnica Hangar 18 (1) – RK Bjelovar (1) 18:27 (9:10)
RK Bjelovar (2) – RK Koprivnica Hangar 18 (2) 10:9 (6:5)
RK Koprivnica Hangar 18 – RK Prelog 20:17 (17:7)
Igrali su: Tetec, Mikulčić, Udovičić, Đuranek, Grubić, Premec, Pranić, Mikulić, Šprem, Jalšić, Evačić, Galkin, Tvorić, Veh, Kovačić, Milošević, Cvelber, Srbiš, Toth, Đurđina, Piršlin, Koštarić i Tržić. Treneri: I.Stubičar i I.Ružić.

DJEČACI “A”
Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su u Čakovcu odigrali dvije prijateljske utakmice protiv istoimenog domaćina. Prva utakmica se igrala 2×20 min, druga 2×15 min, a rezultat se zbrajao.cakovec-20160917

Naši mladi rukometaši odigrali su odlično u fazi napada, bilo je pregršt lijepih akcija i rješenja dok se u obrani igralo borbeno i čvrsto ali je nedostajalo malo koncentracije. Rezultat na kraju druge utakmice bio je 44:44. Svi igrači su igrali te su pokazali što trenutno znaju i mogu. Neki su odigrali i svoje prve minute u rukometu.
Bila je to ujedno i posljednja provjera uoči početka prvenstva. Idući vikend, u prvom kolu, našim dječacima u goste dolazi ekipa RK TRNOVCA.

MRK Čakovec – RK Koprivnica-Hangar 18 44:44 (26:24)
Igrali su: Jukić, Hudinčec; Deković, Hemetek, Sinković, Jakupanec, Zovko, Evačić, N.Kovačić, Jadan, Veh, Miklošić, Pranić, Ivačić, Bogdanić, Mikulić. Trener: Antonio Pranjić

SENIORI
Posljednji vikend prije početka nove sezone, rukometaši Koprivnice Hangara 18, iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmice u Marofu. Trebala je to biti i prava a posljednja provjera o spremnosti ekipe ali na žalost, kao i tijekom pripremnog perioda tako se ni ovaj puta, zbog razno raznih privatnih obveza, seniori nisu uspjeli okupiti, pa su ih zamijenili kadeti. Što se tiće samog tijeka utakmice, Koprivnica je bolje otvorila utakmicu i vrlo brzo stekla prednost od 5:1 ali na njihovu žalost, u tom trenutku dolazi do ozbiljnije povrede, za ovu ekipu vrlo bitnog igrača Peića, koji je morao napustiti igru i potražiti liječničku pomoć. Rezultatsku ravnotežu i minimalnu prednost održavaju do samog kraja prvog dijela ali je hendikep bio prevelik i domaćin uz zvuk sirene izjednačuje, te se na odmor odlazi sa neriješenim rezultatom. Nastavak je pripao domaćim igračima, koji su ne toliko igrom koliko iskustvom, držali rezultatsku prednost i na kraju zasluženo slavili. Kod ekipe Koprivnice Hangar 18, prolaznu ocjenu zaslužuje Dujaković koji je i bio jedini ozbiljniji vanjski igrač a svoje prve minute nakon povrede dobro je iskoristio Rojčević. Analizirajući utakmice koje su igrali u pripremnom dijelu, vidljivo je da će ovo biti još jedna teška i neizvjesna sezona za koprivničke rukometaše.
Spremamo se za prvo kolo kada ćemo ići u goste kod križevačkog RK KTC-2.marof-20160917_175206

RK Marof : RK Koprivnica Hangar 18   29:25 (15:15)
RK Koprivnica Hangar 18: Koprivec, Skupnjak , Šprem, L.Peričić, B.Peričić, Šijak 1, Kosmač, Vlašić 3, Kovačić 6, Peić 3, Dujaković 7, Lazar 1, Ivačić 1, Klanac, Mikulčić, Rojčević 3. Trener: Branko Krajačić.