1.HMKRL – POLOVIČAN USPJEH, UZ OZBILJNU OZLJEDU IGRAČA

28 velj

UTAKMICE 6.KRUGA 1.HMKRL SJEVER – DJEČACI
28.02.2016.-NEDJELJA

LUDBREG- SD  Ludbreg. Gledatelja: 50. Suci: N. Majcen i M. Pavković, Nadzornik: V.Peković (svi Varaždin).

GRK VARAŽDIN : KOPRIVNICA-HANGAR 18  28:17 (12:8)

KOPRIVNICA HANGAR 18: Jakupec, Sabolić, Dukić, Baronić, Vlašić 1, Lazar 2, Ivačić 3, Kosmač 2, Šijak 3, Behin, Kovačić 1, Šprem, Lovrek, Skupnjak, Žarić 5(1).
Trener: Branko Krajačić

Nastavak drugog dijela prvenstva mlađih kadeta donio je polovičan uspjeh kadeta Koprivnice-Hangar 18. Šesti je krug održan u Ludbregu a Koprivnica Hangar 18, u nastavak prvenstva polagala je velike nade. Na žalost, sve je ostalo samo na nadama jer smo već u otvaranju turnira, zbog teške ozljede stopala, izgubili za nas, vrlo važnog igrača Marka Kovačića. U utakmicu protiv Varaždina, inače vodeće ekipe prvenstva, ušli smo odlično, poveli sa 2:0 ali nakon samo 5 minuta igre, Marko je morao izaći što je za nas bio preveliki hendikep. Poremećaj cijelog sustava igre, kako u obrani tako i u napadu nismo uspjeli nadoknaditi, posebno ne protiv odlične ekipe Varaždina.

IVANČICA : KOPRIVNICA-HANGAR 18  20:24 (9:16)

KOPRIVNICA HANGAR 18: Jakupec, Sabolić 1, Dukić, Baronić, Vlašić 1, Lazar 7, Ivačić 3, Kosmač, Šijak 6, Behin, Šprem, Lovrek, Skupnjak, Žarić 6(1).
Trener: Branko Krajačić

U drugoj utakmici 6.kruga igrali smo protiv Ivančice, ekipe koja je objektivno slabija od nas.  Od samog početka utakmice rezultat je bio na našoj strani, a u pojedinim trenucima prvog dijela, rezultatska prednost iznosila je +10 (15:5). Drugi smo dio odigrali nešto lošije, rekao bih i neodgovornije ali piše se pobjeda i rezultat u našu korist.

Našem Marku želimo brzi oporavak i što brži  povratak u naše redove.