ePodravina.hr: Koprivničanci s dvije ekipe uspješno nastupili na turniru u Lipiku

23 pro

Rukometaši Koprivnice-Hangar 18, 2006. godište i mlađi, nastupili su proteklog vikenda, u sklopu međužupanijske mini rukometne lige, na turniru u Lipiku. Dječaci su bili podijeljeni u A i B ekipu, a svaka je skupila po tri pobjede u pet odigranih dvoboja.DSCN1905xxx

Turnir je započeo međusobnim okršajem Koprivničanaca. Rezultatom 11:9 slavila je B ekipa koja je u nastavku natjecanja ostvarila pobjede protiv Vira iz Virovitice (A) te Lipe (Ž). Dva poraza doživjeli su od Daruvara (A) i Čazme.

Nakon početnog poraza koprivnička A ekipa svladala je Viro (A), Viro (B) te Daruvar (B), dok im je drugi poraz nanio Daruvar (Ž).

Za koprivničke momčadi nastupili su Bijač, Grubić, Maljak, Mikulčić, Pranić, Premec, Šprem, Tržić, Tetec, Tvorić, Markus, Hajduković, Đurđina, Kovačić, Galkin, Bajrić, Gregurec, Srbiš, Veh, Mikulić, Piršlin, Ivić, Cvelber, Evačić, Jalšić i Nekić.

Ekipe 2002. i 2004. godišta Koprivnice-Hangar 18 nastupit će na Petom međunarodnom memorijalnom turniru ‘Krešimir Petanjek’ u Varaždinu. Igrači rođeni 2002. godine i mlađi svoje utakmice igrat će u nedjelju, 27. prosinca, dok dvije godine mlađe rukometaše obveze očekuju već sljedećeg dana, 28. prosinca.