[CHILL-OUT] ZAJEDNIČKO DRUŽENJE NA KRAJU SEZONE

23 lip

Rukometni klub KOPRIVNICA-HANGAR 18 jučer je na Šoderici organizirao druženje za sve igrače, trenere, članove, roditelje i prijatelje kluba povodom završetka uspješne sezone.

Klub je za ovu priliku osigurao jelo i piće za sve te smo apsolutno sigurni da će ovaj događaj prerasti u redovno godišnje okupljanje. Atmosfera je bila iznimna i pozitivna što nam govori da smo na pravom putu. U priloženoj galeriji fotografija može se vidjeti dijelić te atmosfere.

Zahvaljujemo se ovom prilikom svima koji su nam pomogli u organiziranju ovog druženja, bilo raznim prilozima, bilo hranom i slasticama, bilo nesebičnim zalaganjem, radom i pomoći jer kako je rekao naš predsjednik u obraćanju nazočnima: “Svi smo mi jedna velika obitelj!”, a upravo svaku pravu obitelj čini nesebično i uzajamno pomaganje. Pokazali smo zajedništvo koje će nam biti dodatna snaga prema boljim rezultatima u nadolazećim sezonama.

Još jednom se zahvaljujemo svima na podršci kroz cijelu proteklu sezonu i obećajemo da ćemo u narednoj raditi još jače i još bolje.

SVI ZAJEDNO… SAMO JAKOOOO….

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.